Donna Wilson | Giveaway


Toen Gerrie van LivvLifestyle mij benaderde voor een leuke Instagram winactie van Donna Wilson hoefde ik niet lang na te denken. Als liefhebber van porselein had ik de nieuwe Spring Collection van Donna Wilson al voorbij zien komen en ik vind de pasteltinten die hierin gebruikt worden echt te gek. Nieuwe mokken, bordjes en kussentjes met fleurige vogels. Hier word ik nu blij van!

Het verhaal achter Donna Wilson is een echt succesverhaal. Nog voordat zij in 2003 start met haar eigen bedrijf zijn de gebreide knuffels die zij voor haar eindopdracht aan de universiteit Royal College of Art maakt allemaal al verkocht. De knitted creatures zoals zij ze zelf noemt waren het begin van een succesvolle collectie handgemaakte kussens, dekens, theedoeken en handbeschilderde wandborden. De Schotse Donna runt haar bedrijf tegenwoordig vanuit Londen. Het team waarmee ze samenwerkt breidt, naait, pakt en verzend haar unieke producten naar liefhebbers en (web)shops over heel de wereld. Alle producten worden met de hand gemaakt en er wordt alleen met leveranciers vanuit Londen gewerkt zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Livv Lifestyle heeft een ruim assortiment aan Donna Wilson producten, klik hier om een kijkje te nemen. Pia de Panda en Mono cat staan hoog op mijn wenslijstje en nee, ik vind niet dat je persé kinderen hoeft te hebben om een knuffel in de bank te leggen. Zeker niet de stijlvolle knitted creatures van Donna Wilson.

De bordjes van Donna Wilson zijn niet alleen een mooie aanwinst van het servies, ik vind ze zelf prachtig om aan de wand te hangen of neer te zetten op bijvoorbeeld de Ribba fotoplank van Ikea of een ‘showrek.’ Ze zijn allen uniek omdat ze met de hand beschildert zijn en ook al mogen ze in de vaatwasser, ik was ze liever voorzichtig af met de hand. Het bordje wat ik gestyled heb komt uit de nieuwe lente collectie en dit is goed te zien aan de zachte pasteltinten en afbeeldingen van vogels die terugkomen op zowel de bordjes als de bijpassende mokken. En de reden dat ik dit artikel wijdt aan deze mooie bordjes is omdat ik namens Gerrie van Livv Lifestyle een bordje naar keus mag weggeven t.w.v 25 euro! Dit mag een van de nieuwe collectie zijn, maar ook een van de oude collectie. (zo won ik zelf vorig jaar onderstaand bordje met het poezengezicht)

Om zo’n mooi bordje naar keus te winnen moet je het volgende doen:

  1. Volg mij (@sandra_koseligblog) en @livvlifestyle op Instagram
  2. Laat een reactie achter onder deze blogpost of onder een van de foto’s van het bordje op mijn Instagram account.
  3. Laat ons weten welk bordje jij zou willen hebben. Dit mag ook door een foto ervan te posten onder vermelding van #koseliglivv
  4. Meedoen kan t/m zaterdag 23 april 2016. De winnaar wordt zondag bekend gemaakt!
  5. Succes!

 

 

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 gedachten over “Donna Wilson | Giveaway