Er is er een jarig… | Giveaway VintageLab15


Afwisseling is wat mijn interieur leuk en “spannend” houdt. Ik ben zeker niet een persoon die snel uitgekeken is op dingen, sterker nog mijn meest favoriete items in huis heb ik vaak al jaren in bezit! Toen ik twee en een half jaar geleden verhuisde en mijn eigen droomhuis kon gaan stylen, begon ik met (vrij saai) zes witte stoeltjes aan de eettafel. Al snel ontdekte ik dat ik van afwisseling houdt. Maarja, eenmaal zes stoelen gekocht ga je deze niet 1,2,3 weer vervangen voor andere… Tenminste, dat was voor ik iets meer dan een jaar geleden VintageLab15 ontdekte.

Al mijn favoriete designstoelen voor een hele toffe prijs!  Veel van mijn huidige eetkamerstoelen bestelde ik bij VintageLab15. Van mijn draadstoel tot aan mijn kuipstoel en schommelstoel. Mede door het vele afwisselen in huis, niet alleen aan de eettafel maar eigenlijk overal in huis begon het steeds meer te kriebelen om mijn inspiratie via een blog te gaan delen. Iets wat ik heel spannend vond, want schrijven en fotograferen is altijd een hobby geweest die ik vanwege mijn onzekerheid voor mijzelf hield. Nou ja, ik was al wel een tijdje actief op Instagram, maar de community aan interieur liefhebbers was toen nog vrij klein.

Afijn, inmiddels ben ik een jaar (en twee maanden) verder en erg happy dat ik de stap heb genomen om te gaan bloggen over hetgeen wat ik het aller-aller leukst vind. Ik kocht destijds mijn eigen domein naam en startte een blog op het eenvoudige, maar o zo gemakkelijke blogger.com. Na ongeveer een half jaar wilde ik mijn website meer eigen maken en kwam tot de conclusie dat ik dan toch beter kon ‘verhuizen’ naar WordPress vanwege de bredere mogelijkheden. Met een lay out in mijn favoriete kleur blog ik met veel plezier over de tofste onderwerpen & items. En ook al is het allemaal soms best druk met een fulltime baan ernaast, ik doe het na een jaar nog met ontzettend veel liefde en passie!

Om te vieren dat Koselig Blog een jaar (en twee maanden hihi) bestaat geef ik samen met mijn favoriete online designwinkel Vintagelab15 een prachtige Wishbone stoel weg! Dit bekende ontwerp krijgt een moderne look door het gebruik van nieuwe vormen en kleuren. Met de open rug en brede armleuningen heeft deze stoel een licht en open uiterlijk. De zitting is gevlochten, oogt naturel en geeft een prachtig contrast met het gekleurde hout. Deze stoel is in zwart, wit, geel en naturel verkrijgbaar. En jij kunt jouw favoriet winnen! Onderaan dit artikel lees je hoe & wat.

Ik ben erg benieuwd welke kleur van de Wishbone stoel jij het mooist vind. Zelf ging ik voor wit! Ik zocht een comfortabele, lichte stoel voor in mijn werkkamer toen ik die enige tijd geleden een nieuwe look gaf. Dit fijne exemplaar voldoet aan al mijn verwachtingen. Door de comfortabele, geweven zitting kan ik uren aan mijn bureau spenderen zonder houten billen te krijgen. En qua uiterlijk past hij helemaal top bij de Scandinavische stijl met botanische invloeden. Maar ik zal je niet langer in spanning houden, want je wil vast heel graag weten hoe jij zo’n toffe stoel kunt winnen. Nou, door middel van het volgende.

1) Volg @sandra_koseligblog en @vintagelab15 op Instagram

2) Laat in een reactie onder deze blogpost weten welke kleur stoel jij wilt winnen en waarom (vergeet niet je IG-naam te vermelden als je die hebt)

3) Wanneer je naast een reactie onder deze blogpost ook een foto uit deze blogpost deelt op IG onder vermelding van #vintagekoselig maak je dubbel kans (betekent niet dat je niet kunt winnen wanneer je enkel hier een reactie achter laat)

4) Meedoen kan t/m di 11 oktober 2016.

Update!: Gefeliciteerd Gertrud (thuisopnummer14) Jij hebt de wishbone stoel gewonnen! Iedereen bedankt voor het meedoen!

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

94 gedachten over “Er is er een jarig… | Giveaway VintageLab15

  • Elma (home_by_el)

    Gefeliciteerd met je 1-jarige (en 2 maanden) jubileum! En dan zo’n prachtige stoel weg mogen geven; wauw! Ik ding graag mee voor de witte variant.

  • Amanda

    Wat super leuk! Nogmaals gefeliciteerd.. je foto’s zijn altijd super inspirerend. De Wishbone staat erg mooi zo in je werkkamer. Na het lezen van jouw blog besef ik me dat eigenlijk ook al mijn stoelen wit zijn haha. Ik ga daarom deze keer is uit mijn comfortzone en kies voor de Wishbone in de kleur geel! Heel veel succes met je blog in de toekomst.
    Groetjes Amanda @mijnhuisje_

  • sanshuisstijl

    Sandra,

    Van harte met je 1 jarig ( en 2 maanden) jubileum hihi ?. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg. Ik herken het wat je zegt met de stoelen. En nu ik toch een reactie achter laat zou ik graag kans maken op de zwarte Wisbone chair, deze staat al een hele tijd op mijn wensenlijstje..

    En wat betreft je blog op naar de volgende jaren :)

    Liefs,
    San

  • Elkewit74

    Hi Sandra van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! Wat tof dat je in samenwerking met vintagelab15 deze te mooie Wishbone-y-chair kado mag geven. De gele kleur zal bij mij heel vrolijk in de kamer staan? Succes nog de komende jaren, maar dat komt wel goed!

  • Hella de Prinse

    Gefeliciteerd met je Jubileum ? En wat super dat je zo’n gave wishbone chair mag weggeven ?? Ik zou heel graag de witte stoel winnen! Mijn instagram naam is @helladeprinse
    Groetjes Hella

  • Milicia Goncalves

    De witte! Omdat ik net beginnen met interieur enz. Omdat ik een student ben is het alleen allemaal lastig te financieren en 12 oktober ben ik jarig dus zou een leuk cadeautje zijn? @creativehumanbehaviour is m’n ig-naam.

  • Manon

    Als eerste van harte gefeliciteerd met je jubileum! En wat een ontzettend toffe giveaway. Hij doet me denken aan mijn eigen stoeltje die ik als klein meisje had maar dan nu in een modern jasje! Ik doe graag mee met deze giveaway en mocht ik winnen ga ik zeker voor wit!

    Liefs, Manon
    IG: manonwonen

  • Priyanka (prii_yankaa)

    Gefeliciteerd met je jubileum! Lees je blogs altijd graag :) en wat een prachtige stoel ? wij zijn op zoek naar nieuwe stoelen voor in ons toekomstige huis. Deze stoel zou fantastisch zijn om te winnen ?

  • Marriet

    Gefeliciteerd! Time flies when you’re having fun! Ik wil graag meedoen want vind de witte variant super mooi! Mijn vriend en ik hebben in december een huis gekocht. De stoelen die we nu hebben staan komen voornamelijk nog uit mijn flatje en ik zou het leuk vinden dat ik ze langzamerhand kan vervangen door paar nieuwe stoelen die we beide echt te gek vinden waaronder deze.. toi toi toi! (Marwij85)

  • Lisa Luyke

    Gefeliciteerd ??. Je blog is echt een inspiratie voor mijn eigen huis. Ik zou heel graag de stoel in het zwart willen winnen. Deze zou prachtig staan in onze slaapkamer. Mijn IG accountnaam is lisaluyke. Nu maar hopen ??

  • Jacobien (jacobiendegraaf)

    Gefeliciteerd! Heel graag wil ik de Wishbone Natural winnen! Mijn man (ja echt) is helemaal fan van die stoel. Voor onze eettafel hebben we toch andere stoelen gekocht hoewel ik ook meer fan ben geworden :) Als ik nu deze kan winnen voor op de studeerkamer dan zou dat heel tof zijn!

  • Martine

    DIT IS ‘M! Het perfecte mooie stoeltje voor in onze (nu nog kale) slaapkamer. Al heel lang op zoek naar een mooie oplossing voor de rondslingerende kleding en de witte zou prachtig staan! Nu maar duimen…

    En natuurlijk gefeliciteerd ? met dit mooie jubileum. Super mooie website heb je!
    Groetjes, Martine
    @martinevdzwet

  • Joyce vd velde

    Wat een gave stoel! Ik ga ook voor de witte dat staat zo mooi met de kleur van het zitvlak.
    Ik weet er genoeg leuke plekjes voor, daar ik vaak mijn bank en stoelen weer een ander plekje geef ?
    Insta naam is joyvelde

  • Lotte

    ▪○•° GEFELICITEERD met je jaar & 2maand °•○▪
    Deze mooierd kan ik niet laten gaan zonder zelf een kansje te wagen!!
    Op maar de volgende jaren!!

    Liefs lotte, ____lkz
    (Ojaaaaa… graag in ‘t zwart!)

  • Bibi

    Wauw gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum (& de 2 maanden niet te vergeten)! Je foto’s zijn prachtig. En ik herken het qua stoelen betreft. Deze stoel staat daarom al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar helaas is het er nog steeds niet van gekomen. De witte variant is toch echt wel mijn favoriet!
    Groetjes Bibi
    IG: tipischbibi

  • Elke Verbeelen

    Gefeliciteerd! Super om je blog op deze manier te leren kennen. Na een jaar verbouwen, zijn we verhuisd en nu volop bezig met de inrichting … Het leukste deel van de hele verbouwingen ;). De witte stoel zou dan ook prachtig staan in ons interieur! @elke_verbeelen

  • Anne

    Yay leuke actie! Ik wil graag gaan voor een witte variant voor in ons nieuwbouwhuis wat precies volgende week wordt opgeleverd ?. Mijn IG naam is @annevdkbm.

  • Jolanda Cheret

    Allereerst van harte gefeliciteerd!?ik doe graag mee met deze giveaway. Ik ben druk bezig mijn interieur te restylen en deze prachtige stoel zou heel mooi staan bij het nieuwe geheel?. Je foto’s zijn super en vol inspiratie voor mij. Heel veel succes verder en ik hoop echt heel erg deze stoel te winnen. Hij is echt prachtig??

  • Moon

    Gefeliciteerd met je jubileum! Dat er nog maar vele mogen volgen! ????

    Dit zou geweldig zijn op het kamertje van mijn liefie ❤️ Natuurlijk wit!

    Groetjes Moon
    @simonael2

  • Rika Niemeijer

    Gefeliciteerd!! Heel mooie foto’s, leuk dat ik je gevonden heb. Je hebt er een nieuwe volger bij bij deze? ik zou de witte wel graag willen winnen voor ons nieuwe huis!

  • Cindy

    Gefeliciteerd! Wat leuk om over jouw passie voor interieur en mooie stoelen te lezen!
    Ik ben verliefd op de witte Wishbone stoel! Mijn vriend verhuist binnenkort met zijn stoere (mannen)buro naar onze zolder. Daardoor komt er voor mij een hoekje vrij in de woonkamer om volledig te restylen! Ik kijk er al zo naar uit om er een leuk hobbyhoekje van te maken en deze stoel zou hier prachtig staan!
    Nog veel succes met je blog en dat er nog vele jaren mogen volgen!
    Groetjes, Cindy
    Mijn IG-naam: cindyvervoort

  • Leen De Schaepdrijver

    Wat leuk om ons allemaal mee te laten genieten van je jubileum! Ik vind het super dat je je blog bent gestart en volg je met plezier. Mij zou je ongelooflijk blij maken met een witte wishbone stoel voor in ons eerste eigen stekje. Ik duim!! (Mijn IG naam is leends92)

  • Nathalie Verbeeck

    Ohlala, proficiat! Goe bezig zou ik zeggen ??! En hoedje af hoor, fulltime werken én dan nog je blog maken?! Dat bewijst gewoon dat het je passie is ?.
    Net zoals interier ook mijn passie is. Deze Wishbone stoel zou trouwens bij ons thuis ook niet misstaan ?. Liefst in de naturel uitvoering. Kan ik lekker afwisselen met mijn witte stoeltjes.

    Groetekes,

    Nathalie (IG @tattelie)

  • Winnie

    Oh wow! Wat een geweldige weggever! Zou zelf ook voor de witte gaan. Maar dat staat het mooiste in mijn stoere grijze, natuur houten en pasteltinten interieur. Ik zoek nog een leuk stoeltje voor aan mijn grote 2.20meter boomstamtafel. Wellicht dat ik de andere erbij haal via Vintagelab15

    Groetjes
    @winnieklijberg

    • Winnie

      Oh wow! Gefeliciteerd met je blog. Vind het ook heel leuk je te volgen op IG. Wat een geweldige weggever! Zou zelf ook voor de witte gaan. Maar dat staat het mooiste in mijn stoere grijze, natuur houten en pasteltinten interieur. Ik zoek nog een leuk stoeltje voor aan mijn grote 2.20meter boomstamtafel. Wellicht dat ik de andere erbij haal via Vintagelab15

      Groetjes
      @winnieklijberg

  • Maaike

    Te gekke winactie! Gefeliciteerd met eerste jubileum van je blog. Dat er nog maar vele jaren en interieurveranderingen mogen volgen.

    Ik zou graag precies dezelfde stoel winnen als je hier laat zien. Ik zou hem dan op de overloop boven zetten. Die is redelijke donker door een gebrek aan ramen, maar zo’n gave lichte stoel zou daar perfect staan.

    Heel veel succes verder met je blog! Ik blijf je verder volgen!

    Liefs Maaike

    IGnaam maaikeancoeur

  • Klaske

    Gefeliciteerd met het éénjarig (en twee maanden) bestaan van je blog! En wat een toffe actie! Ik zou graag de stoel in het zwart willen winnen, stoer en Scandinavisch gecombineerd.

  • Marcha

    Gefeliciteerd met je 1 jarig blogbestaan!
    Prachtige stoeltjes zijn het, heb zelf 4 limegroene, maar ik zou best graag nog een zwarte met donkere zitting op mijn slaapkamer willen hebben ❤ of aan mijn eettafel.
    Ig postfrommars :)

  • Kirsten oftewel @simplykiki

    Omdat witte baksteen en plywood de hoofdrol spelen in onze nieuwe slaapkamer, zouden wij voor de witte uitgave met lichte zitting kiezen. De stoel zou perfect in een hoekje van de kamer passen, waar het nu voorlopig nog een beetje leeg (lees: kaal) is.

  • Alisa (huisje_vanvijf)

    Beste Sandra,

    Wat een super leuke actie samen met Vintagelab15! Hartelijk GEFELICITEERD & dat er nog vele jaren mogen volgen!
    En wat zou ik graag jou blogs willen blijven lezen vanuit deze prachtige stoel. En natuurlijk die mooie insta foto’s!
    Mocht ik winnen dan ga ik voor de witte stoel!

    Liefs,
    Alisa

    Insta: huisje_vanvijf

  • marielle

    gefeliciteerd! ? ik vind je foto’s altijd erg mooi!
    ik doe heel graag mee voor de witte variant. we hebben net een flinke verbouwing achter de rug en deze zou super mooi staan bij het bureautje in onze mooie nieuwe keuken!
    groetjes Marielle
    (ig:mariellekarreman )

  • Marijn Knol

    Ohhh wat gaaf!!! Ik wil ook graag zo’n mooi werkplekje creëren in onze 1e koopwoning waarvan we 5 december dit jaar de sleutel krijgen, deze mooie stoel in het wit zou een heeeel leuk sinterklaascadeautje zijn!!

  • Rixt (STYLab.nl)

    Ofcourse doe ik graag mee om je jubileum te vieren én natuurlijk een toffe Wishbone chair te winnen:) ik kan me helemaal vinden in je verhaal over een vrolijke mix van eetkamer stoelen en ben helemaal klaar met mijn eentonige set van 4. Over the moon zou ik dan ook zijn als ik de black-on-black variant van de Wishbone chair! ⚫️? #makeawish

  • Milou Nieuwenhuis

    Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag Sandra! Zoals eigenlijk altijd, is ook deze blogpost weer een plaatje. Ga zo door!! ♡
    Ik zou heel graag kans willen maken op zo’n prachtige wishbone chair, in het zwart. Ik denk dat deze heel mooi staat aan onze ronde eettafel en stiekem staat deze stoel al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik ga duimen!
    Fijne zondag!

    Liefs, Milou