Er is er een jarig… | Giveaway VintageLab15


Afwisseling is wat mijn interieur leuk en “spannend” houdt. Ik ben zeker niet een persoon die snel uitgekeken is op dingen, sterker nog mijn meest favoriete items in huis heb ik vaak al jaren in bezit! Toen ik twee en een half jaar geleden verhuisde en mijn eigen droomhuis kon gaan stylen, begon ik met (vrij saai) zes witte stoeltjes aan de eettafel. Al snel ontdekte ik dat ik van afwisseling houdt. Maarja, eenmaal zes stoelen gekocht ga je deze niet 1,2,3 weer vervangen voor andere… Tenminste, dat was voor ik iets meer dan een jaar geleden VintageLab15 ontdekte.

Al mijn favoriete designstoelen voor een hele toffe prijs!  Veel van mijn huidige eetkamerstoelen bestelde ik bij VintageLab15. Van mijn draadstoel tot aan mijn kuipstoel en schommelstoel. Mede door het vele afwisselen in huis, niet alleen aan de eettafel maar eigenlijk overal in huis begon het steeds meer te kriebelen om mijn inspiratie via een blog te gaan delen. Iets wat ik heel spannend vond, want schrijven en fotograferen is altijd een hobby geweest die ik vanwege mijn onzekerheid voor mijzelf hield. Nou ja, ik was al wel een tijdje actief op Instagram, maar de community aan interieur liefhebbers was toen nog vrij klein.

Afijn, inmiddels ben ik een jaar (en twee maanden) verder en erg happy dat ik de stap heb genomen om te gaan bloggen over hetgeen wat ik het aller-aller leukst vind. Ik kocht destijds mijn eigen domein naam en startte een blog op het eenvoudige, maar o zo gemakkelijke blogger.com. Na ongeveer een half jaar wilde ik mijn website meer eigen maken en kwam tot de conclusie dat ik dan toch beter kon ‘verhuizen’ naar WordPress vanwege de bredere mogelijkheden. Met een lay out in mijn favoriete kleur blog ik met veel plezier over de tofste onderwerpen & items. En ook al is het allemaal soms best druk met een fulltime baan ernaast, ik doe het na een jaar nog met ontzettend veel liefde en passie!

Om te vieren dat Koselig Blog een jaar (en twee maanden hihi) bestaat geef ik samen met mijn favoriete online designwinkel Vintagelab15 een prachtige Wishbone stoel weg! Dit bekende ontwerp krijgt een moderne look door het gebruik van nieuwe vormen en kleuren. Met de open rug en brede armleuningen heeft deze stoel een licht en open uiterlijk. De zitting is gevlochten, oogt naturel en geeft een prachtig contrast met het gekleurde hout. Deze stoel is in zwart, wit, geel en naturel verkrijgbaar. En jij kunt jouw favoriet winnen! Onderaan dit artikel lees je hoe & wat.

Ik ben erg benieuwd welke kleur van de Wishbone stoel jij het mooist vind. Zelf ging ik voor wit! Ik zocht een comfortabele, lichte stoel voor in mijn werkkamer toen ik die enige tijd geleden een nieuwe look gaf. Dit fijne exemplaar voldoet aan al mijn verwachtingen. Door de comfortabele, geweven zitting kan ik uren aan mijn bureau spenderen zonder houten billen te krijgen. En qua uiterlijk past hij helemaal top bij de Scandinavische stijl met botanische invloeden. Maar ik zal je niet langer in spanning houden, want je wil vast heel graag weten hoe jij zo’n toffe stoel kunt winnen. Nou, door middel van het volgende.

1) Volg @sandra_koseligblog en @vintagelab15 op Instagram

2) Laat in een reactie onder deze blogpost weten welke kleur stoel jij wilt winnen en waarom (vergeet niet je IG-naam te vermelden als je die hebt)

3) Wanneer je naast een reactie onder deze blogpost ook een foto uit deze blogpost deelt op IG onder vermelding van #vintagekoselig maak je dubbel kans (betekent niet dat je niet kunt winnen wanneer je enkel hier een reactie achter laat)

4) Meedoen kan t/m di 11 oktober 2016.

Update!: Gefeliciteerd Gertrud (thuisopnummer14) Jij hebt de wishbone stoel gewonnen! Iedereen bedankt voor het meedoen!

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

94 gedachten over “Er is er een jarig… | Giveaway VintageLab15

  • Zovief

    Gefeliciteerd!!!! Jij kan zo goed schrijven! Vind ik echt knap! Je foto’s vind ik ook altijd mooi. Zo veel rust straalt het uit. En de stoel is echt gaaf! Wat een gave giveaway! Graag zou ik de stoel winnen in het wit! Ik duim heel hard! Hihi.
    Heel veel plezier verder met bloggen! Ga zo door!

  • Suzanne U

    Oh wit! Scandinavisch en Comfy. Perfect. Voor de eetkamertafel om het gezellig te maken voor aankomende maanden en de vele eetmomentjes! ♡ leuk!
    En gefeliciteerd. 1 jaar en een prachtige Instagram met mooie foto’s. Ga zo door, je doet ‘t top!

  • Marleen

    Oh ik zie deze actie gelukkig net optijd!
    Gefeliciteerd!! Je hebt een prachtige feed! Ik volg je met veel plezier!
    Ik ben net bezig met het plannen voor een verandering van mijn kantoor! En opzoek naar een bureaustoel! Pff zo lastig omdat ik iets zoek waar ik lang op kan zitten om te werken en studeren.
    Dus deze stoel zou echt geweldig zijn.
    Ik zou kiezen voor de witte. Dat kleurt goed bij de rest van mijn plannen!
    Liefs,
    Marleen
    IG stylingstudiomarleen

  • Antsje

    Ontek ik door de toffe winactie zomaar jou blog!
    Mooi de combi van jou style, foto’s & schrijven. Ik ben fan! Ik doe mee aan je winactie en ga voor een zwarte stoel, voor een stoer tintje in huis.

  • Tugba Topal

    Wij zijn onlangs verhuisd en nog volop bezig met de inrichting van ons huisje. Vintagelab heb ik onlangs ontdekt en kwam via hun bij jouw blog terecht. Wat ja het een prachtige stoel! Hij zou een mooie plek krijgen in onze interieur, nordic/scandinavian style met veel
    wit en hout.
    Zelf zou ik dan precies voor de kleur gaan die jij hebt.
    Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum!

  • Jacqueline

    Wow wat een toffe actie. De witte lijkt me fantastisch om te winnen. Ik zoek al een poos een leuk transparant stoeltje voor erbij in de woonkamer waar ik mijn olijfgroene schapenvacht in kwijt kan.
    IG:jacqalfonsi

  • Opsmuckk

    Allereerst van harte gefeliciteerd! Ik ken je blog en IG nog niet zo lang (omdat ik zelf nog maar net bezig ben), maar ik volg je met verlof plezier en lees graag je blog. Supertof dat je dan ook nog deze giveaway doet! Ik vind de witte echt prachtig! Ga keihard duimen! Heel veel plezier en nog een hele lange vlogen en IG toekomst gewenst!

  • Jantine

    Gefeliciteerd!! Wat een ontzettend gave stoel! Zal prachtig staan in ons nieuwe huis! Mooi aan een lange houten tafel! Ik zie het al helemaal voor me?? zwart lijkt me helemaal perfect! ♡ en nu maar hopen hopen hopen dat ik binnenkort op zo’n toffe stoel kan zitten! :)

  • Cindy Keur

    Nogmaals gefeliciteerd met de verjaardag van je mooie blog Sandra!! Ik was bijna vergeten om hier ook nog even te reageren. Wat een fantastische give-away! Ik waag een kansje en zou de naturel stoel wel heel gaaf vinden!!
    Liefs Cindy
    morethanliving_nl

  • Sanne Rössel

    Gefeliciteerd! Heel goed dat je je gaan doen bent wat je het liefst doet, je blog ziet er top uit!
    Ik ben net verhuisd en mijn eetkamerstoelen waren nog een bij elkaar geraapt zooitje.. Drie mooie stoelen heb ik al gevonden, maar ik mis er nog 1! Deze zou perfect zijn. De stoel is echt fantastisch! Ik zou de stoel in het wit willen. Nu duimen maar.. IG is sannerossel
    Op naar een nieuw jaar vol met leuke blogs en inspiratie ☆

  • Lotte van der Schaaf

    Wat een heerlijke foto’s, krijg helemaal kriebels om zelf lekker te gaan verven en nieuwe spulletjes te gaan kopen ? Toevallig hebben mijn vriend en ik hetzelfde bureau als in de blog, zou leuk zijn om de witte stoel te winnen. Hij past er echt perfect bij! Kan de 3e hands bureau stoel ook eindelijk de deur uit haha!

    Instagram: lottevdschaaf

  • Marinka

    Gefeliciteerd!!! Ik volg je met veel plezier :). Ik zou de stoel heeeeel graag winnen. Ben nu in Denemarken op vakantie en zag de stoel gisteren in een winkel, ik zei tegen mijn man ‘kijk die bedoel ik, die is mooi!’. We hebben nu een jaar ons nieuwe huis en verzamelen beetje bij beetje nieuwe spullen (alles is zo duur) en deze stoel staat hoog op mijn wishlist!
    Fingers crossed :).

    Liefs Marinka @marinka_h

    • Marinka

      O en welke kleur… ik vind ze allemaal mooi! Wit of zwart. Hmm dan toch het liefst zwart met de lichte zitting. Staat mooi bij de witte muren en houten tafel.

  • Hannelore Bels

    Wow, mijn absolute lievelingsstoel….
    Het elegante design en de combinatie met riet maakt hiervan een stoel die perfect bij de eetkamer past, maar die je ook overal in huis gemakkelijk kan combineren…
    Naturel vind ik deze nog steeds met voorsprong de mooiste!
    Pretty please ???

  • Ageeth Görtz

    Ten eerste GEFELICITEERD met je eenjarige (en twee maanden;) bestaan van je blog!! Super! En natuurlijk doe ik graag mee met deze leuke winactie die precies op tijd voorbij komt. We hebben namelijk (bijna) al onze stoelen verkocht! En daar ben ik toch blij mee, want dan kan er weer iets nieuws komen. Deze mooierd lijkt me geweldig in het wit aan onze keukentafel. Dus meer dan welkom!
    Heel veel succes én plezier met het voortzetten van je mooie blog!

    Groetjes, Ageeth (IG: ageethgortz)

  • Michelle

    Oh wat een te leuke winactie Sandra ! Wij zijn net verhuisd en missen nog heel veel dingetjes in huis.’aar Pf wat is alles duur. Deze stoel is geweldig en zou het zo super vinden om een witte te winnen. Deze zou een geweldig plekje krijgen in mijn huis.
    Ik ga zo hard duimen.

    Liefs by.chell

  • Gertrud

    Op de valreep ;-)
    Als eerste natuurlijk gefeliciteerd! Volgens mij volg ik je ook zo’n beetje vanaf het begin maar zeker weten doe ik het niet. Wat ik wel zeker weet is dat ik je graag volg.
    En wat een prachtige stoel mag je cadeau doen zeg. Daar wil ik wel een kansje voor wagen. Ik zou dan zeker voor de witte kiezen aangezien hij bij mij in mijn werkkamer komt. Ik merk dat ik het heel prettig vind dat het licht (wit dus) en rustig is hier. Mede hierom heb ik onlangs ook het knalgroene vintage dressoir wit geschilderd, zoveel fijner. En een witte stoel zou het plaatje compleet maken, zeker als het ook nog eens zo’n mooie is.
    Afijn, duimen maar dus! Wat niet meer zolang hoeft, gelukkig voor mijn duimen ;-)
    Fijne dag nog hoor en succes vanavond.
    Groet Gertrud (IG: https://www.instagram.com/thuisopnummer14)

  • Danielle

    Yeahhh gefeliciteerd en wat een te gekke give away. Op de valreep doe ik toch nog mee. Denk nl dat de stoel perfect staat. Bij mijn nieuwe eettafel… ?

    Succes nog verder met je blog. Ik vind t altijd super leuk om te lezen!

    Liefs, Danielle

    IG ellefotografie

  • Juudithhome

    Allereerst natuurlijk gefeliciteerd meis! ? Ik waag dolgraag een kansje op de witte variant! We willen graag een ronde eettafel aanschaffen, deze stoel is alvast een stapje in de goede richting toch? ?

    Fingers crossed!