Hartman outdoor | Weer lekker naar buiten!


We beleven momenteel een werkelijk prachtig voorjaar en dat motiveert om veel tijd buiten door te brengen. Terrasjes pakken, fijne wandelingen maken en met de hitte van afgelopen dagen kon je zelfs al je handdoekje neerleggen op het strand.

Lentekriebels

Hoewel ik een echt huismusje ben, vind ik het met mooi weer juist heerlijk om zoveel mogelijk buiten te zijn. Herstellend zijnde van een burn-out geven de zon en de buitenlucht mij momenteel veel energie. Naast veel wandelen met de hond vind ik het ook fijn om lekker buiten te relaxen. Ik geniet volop van de vele vogeltjes in mijn tuin en al het groen wat zich nu volop aan het ontwikkelen is. De lentekriebels zijn volop op gang!

Geen betonnen tuin voor mij; ik hou van groen!

Echt lang relaxen in mijn tuin deed ik eigenlijk nooit. Mijn vorige redelijk stijlvolle, maar niet bepaald comfortabele tuinstoelen leverden zelfs met een kussen onder de bips uiteindelijk nog een houten achterwerk op. Na mijzelf letterlijk(!) in vele bochten te hebben gewrongen (voeten op tafel, van bil ‘wisselen’ en ga zo maar door) plofte ik uiteindelijk toch weer binnen op die heerlijk comfortabele bank. Super zonde natuurlijk als buiten heerlijk het zonnetje schijnt. Mijn wens was dan ook om ooit een mooie lounge set aan te schaffen die het buitenleven een stukje aangenamer maakt.

Het terras is uitgebreid en de tegels zijn omgekeerd om een lichter aanzicht te creëren.

Lounge set Titan

Met de komst van de nieuwe lounge set van Hartman, genaamd ‘Titan’ is mijn wens dan eindelijk uit gekomen. Toen de koerier met de vrachtwagen voor kwam rijden sprong ik dan ook een gat in de lucht. Samen met Mariëlle van Furnlovers plaatste ik de set op het terras. Ik kwam er op dat moment achter dat ik om de set mooi neer te kunnen zetten eigenlijk toch wel een iets groter terras nodig had. Zo gaat dat met woonwensen; de ene is nog niet vervuld of de volgende dient zich alweer aan…  Voor deze wens moest ik mijn handyman-vader heel lief aankijken. Ik wilde namelijk niet alleen een uitbreiding van het terras, maar eigenlijk ook  stiekem lichtere tegels. Gelukkig vond mijn vader dit geen probleem en heeft hij met een partij gratis tegels en mijn eigen tegels het terras uitgebreid en een lichtere look gegeven.

Tip: Zijn de tegels in je tuin lelijk (donker) geworden en heb je zoals ik niet het budget om een nieuw terras aan te leggen? Probeer ze eens om te draaien! Vaak is de onderkant namelijk een stuk lichter en lijkt je terras weer splinternieuw.

Lounge set Titan heeft een robuuste look en fijne brede armleuningen (handig om je drankje op te zetten!)

Met behulp van de (gratis) vierkante koppelsteentjes heeft mijn vader het terras uit kunnen breiden en in een leuk patroon gelegd

De tuin als verlengstuk

De komst van de Hartman lounge set prikkelde mij om naast de nieuwe indeling van de tuin ook na te denken over de styling. Mijn doel was om van ‘buiten binnen te maken.’  Mijn tuin moet aanvoelen als een verlengstuk van mijn woonkamer. Maar dan met dat fijne zonnetje erbij! Met name de pastel roze tinten nam ik mee naar buiten door een tuinkleed in deze kleur aan te schaffen, een plaid over de bank te draperen enzovoort. Ook koos ik een aantal sierkussentjes uit de kussencollectie van Hartman in mooie grijstinten en subtiele geel accenten om de set mooi mee af te stylen.

Ik heb in de styling veel gebruik gemaakt van pastel roze accenten, net als binnen!

In het sierkussentje van Hartman komt heel subtiel oker geel terug

Tip: Houdt met het aankleden van je tuin rekening met het kleurenpallet & de styling die je binnen gebruikt. Zo wordt je tuin een verlengstuk van de woonkamer en ziet het er gelijk sfeervol en huiselijk uit. Voordeel hiervan is dat je ook even gezellig een kussentje/plaid of ander stylingsitem mee naar buiten kunt nemen voor extra gezelligheid (ook budgetvriendelijk!)

De zitkussens die bij de set worden bijgeleverd zijn super comfortabel en van goede kwaliteit

Op het uitgebreide terras is zelfs nog voldoende ruimte voor de eettafel (wie mij al langer volgt herkent hierin de oude eettafel die eerst binnen stond)

Super blij ben ik met de lounge set en de tuin make-over waartoe ik geïnspireerd werd. Voortaan kan ik in alle comfort heerlijk luieren in de zon met een boekje erbij of kan ik gezellig met vrienden genieten van de lange, warme zomeravonden.  Ben jij al klaar voor de zomer? En wat zijn jouw wensen? Laat het weten in een reactie onder mijn blog.

 

 

* Deze blog is een samenwerking met Hartman, via Social Connectors. Ook is Furnlovers langs geweest voor een before-and after video! 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Hartman outdoor | Weer lekker naar buiten!

  • Angelique

    De tuin ziet er mooi uit zo. Maar ga je nou iedere keer als het regent de kleden binnen halen.
    Oja de tegels om draaien is ook fijner voor je hond doet het niet zo zeer an zijn pootjed

    • Sandra

      Hai Angelique,
      Mijn handige vader heeft achterin de tuin een handig opberg schuurtje in elkaar gezet waarin ik met nat weer de kussens e.d droog kan wegleggen. De kleden laat ik echter wel gewoon liggen, want dit zijn kunststof buiten kleden. Liefs, Sandra