Studio Inktvis


Ken je Studio Inktvis al? Achter deze catchy naam zit grafisch & interieur vormgever Mary Ann. Zij besloot na twaalf jaar gewerkt te hebben voor een architect als gevolg van de crisis een eigen bedrijfje te beginnen. En zo was Studio Inktvis op 1 januari 2015 een feit! Best een hele spannende stap om te zetten middenin een economische crisis, maar uiteindelijk een hele goede beslissing aldus Mary Ann.

Mary Ann maakt al haar ontwerpen zelf en vindt het lastig om haar eigen stijl te omschrijven. “Het is altijd een strijd tussen minimalisme, zwart/wit of juist kleur…” Haar ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van vrolijke kleurtjes, grappige of lieve afbeeldingen en het liefst stopt Mary Ann er nog een verborgen grapje in.

Studio Inktvis heeft een ruime keuze aan kaarten en er is voor iedere gelegenheid wel een mooie passende kaart met of zonder tekst te vinden. Bijvoorbeeld voor Valentijn binnenkort! Behalve kaarten zijn veel ontwerpen van Studio Inktvis ook op poster formaat de bestellen (A3 of 50×70). Ook zijn er leuke buttons, notitieblokjes en zakspiegeltjes verkrijgbaar. Haar nieuwste item is een verjaardagskalender waarin alle favoriete illustraties voorbijkomen! Neem eens een kijkje op haar website!

Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de Batbunny (ik heb nou eenmaal een zwak voor konijnen!), de Your purrrrfect for me en de te gekke pastelkleurige Unicorn in mintgroen. Wat lijkt het me heerlijk om een kinderkamer vol te hangen met de fleurige designs van Studio Inktvis. Voor nu wissel ik lekker af met een leuk kaartje her en der, ik hou namelijk net als Mary Ann van een grapje in mijn interieur!

Omdat het binnenkort Valentijn is mag ik namens Studio Inktvis een heel leuk verrassingspakket weggeven t.w.v 15 euro! Meedoen is heel simpel; Volg mij (@sandra_koseligblog en @studio_inktvis op Instagram en laat een reactie onder deze blogpost achter of onder de foto die ik op mijn Instagram plaats m.b.t deze blogpost en vertel wie jij zou willen verrassen met een leuk kaartje op Valentijnsdag. Misschien wel je man/vriend, die ene leuke man/vrouw of een lieve vriend/vriendin die wel een opsteker kan gebruiken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties! De winnaar wordt op Valentijnsdag (zondag 14 februari) bekend gemaakt. En voor degenen die dit leuke verrassingspakket niet gewonnen hebben niet getreurd; want de hele maand februari ontvang je 10% korting op je bestelling wanneer je de code SKblog invult tijdens het afrekenen.

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 gedachten over “Studio Inktvis

  • Saskia van Zon

    Ik wil graag meedoen met de actie!! Ik gun mijn vriendinnetje Marjolijn een leuke kaart/poster. Ze is gek van eenhoorns en aangezien ze recent haar stiefvader is verloren, zou ik haar graag op willen fleuren met een kadootje!!

  • I. Van de Rijdt

    Ik zou een prachtig kaartje naar mijn lieve dochter willen sturen. Ze is helemaal fan en droomt nu zelfs van een hele Studio Inktvis kamer ;) Laten we dan beginnen met een mooi pakket. Lijkt me super om haar daarmee te verrassen.

  • Laurien de Vries

    Ik zou graag een kaartje naar mijn schoonvader en zijn vrouw willen sturen. Hij is ernstig ziek. Vorig jaar zijn we in Nederland nog gezellig uit eten geweest, maar door zijn ziekte mag hij niet meer in openbare ruimtes zoals restaurants komen en mag geen handen meer schudden, omdat hij erg kwetsbaar is en een verkeerde bacterie kan het einde betekenen. Ze wonen in Duitsland dus ik zou graag een liefdevol kaartje sturen in deze moeilijke tijd, vooral omdat een kaartje toch veel leuker is dan een telefoontje of mail.

    Liefs,
    Laurien (@lauvries)

  • z4 insurance

    Ola estou muito deprimida e preciso de ajuda ,ja fiz terapia por 2 anos, e ainda nao consegui m libertar do problema, gostaria de saber se em sc existe alguem que possa me ajudar? ou aonde posso procurar ajuda.

  • immobilienkreditrechner

    Thanks for giving your ideas in this article. The other matter is that whenever a problem comes up with a laptop or computer motherboard, persons should not take the risk involving repairing that themselves for if it is not done correctly it can lead to permanent damage to the complete laptop. In most cases, it is safe just to approach the dealer of any laptop for the repair of that motherboard. They’ve technicians who’ve an know-how in dealing with mobile computer motherboard issues and can make right diagnosis and execute repairs.