All is pretty… in the garden | Giveaway!


We hebben al even geproefd van het zomerse weer en dat smaakt absoluut naar meer zonnestralen! De afgelopen weken ben ik bij iedere zonnestraal die mijn tuin betrad wel even naar buiten geweest met een kop thee en een boek in mijn hand. Om mij heen kijkend zag ik dat de winter zijn sporen achter heeft gelaten. Daar moest ik iets mee… Mijmerend keek ik naar al die mooie droomtuinen in VT Wonen en op Instagram. De moed zonk behoorlijk in mijn schoenen. Want als geld geen rol zou spelen zou ik meteen mijn gehele bestrating eruit gooien en vervangen voor mooie grote tegels en als ik dan toch bezig zou zijn zou ik achterin mijn tuin een mooie overkapping willen waar ik ook met regen kan genieten van een zwoele avond.

Genoeg gedroomd en back to reality… Wat was dat spreekwoord ook alweer? Iets met roeien en riemen? Dus ik leende op een warme lentedag de hogedrukspuit van mijn ouders en na een korte instructie van mijn vader (zet hem NOOIT maar dan ook NOOIT aan voordat je de kraan opengedraaid hebt) heb ik mijn hele terras tegel voor tegel schoongespoten. Mijn vader waarschuwde mij vooraf al om vooral geen nette kleding te dragen. Zo stond ik daar als een campinggast met de broekspijpen van mijn joggingbroek opgerold tot boven de knieën en met blote voeten in mijn knalroze Crocs. En ik kan je vertellen dat het daarna een uitdaging was om met mijn bemodderde voeten en idem benen naar de badkamer te lopen zonder een spoor van vuil achter te laten…

Nog wat onkruid verwijderen tussen de tegels (mijn lijst met rottige huishoudelijke klusjes is er weer een rijker…) kon ik eindelijk beginnen met het leuke gedeelte. Voor de styling had ik al wat  leuke ideeën in mijn hoofd en deze begon met de verkoop van twee loungestoelen om ruimte te creëren voor een eettafel. Ik scoorde een showmodel voor een prikkie en zette er twee Janige stoelen en een bank uit de PS 2014 collectie van Ikea onder. Ik spotte een tof tafeltje met handgreep en een tuinkleed bij Kwantum en koos op dat moment ook de kleur waar ik het geheel mee af zou stylen; mint! De zachte pastel variant gecombineerd met wit om het geheel rustig te houden.

Vorig jaar spotte ik al bij enkele IG-ers toffe tuinposters en mijn schutting kon ook wel wat moois gebruiken aangezien geen van mijn klimplanten de winter overleefd heeft… Via Balkonafscheiding.nl scoorde ik twee toffe tuinposters. Ik bestelde de ‘Good Vibes Only’ en bekende ‘All is Pretty’ en deze werden super snel geleverd. De posters zijn in twee formaten te verkrijgen: 70 x 100 cm en 50 x 70 cm. De posters zijn gemaakt van vinyl en daardoor bestand tegen regen. Doordat ze behandeld zijn met UV lack zijn ze ook beschermd tegen UV-straling en blijft de kleur behouden wanneer ze in de zon hangen. Ik hing de posters heel gemakkelijk op doordat de hoeken voorzien zijn van metalen ogen. (gewoon met een doorzichtig visdraadje bevestigd aan de schutting) Bij Balkonafscheiding.nl vind je naast een ruim assortiment aan tuinposters ook meubels voor je balkon, balkonafscheidingen en vuurkorven.

Vind jij zo’n tuinposter van Balkonafscheiding.nl ook zo tof? Ik mag er een naar keus weggeven met een formaat van 50 x 70. Hoe? Dat lees je hieronder. Klik hier om te zien uit welke tuinposters je kunt kiezen.

 1. Volg @balkonafscheiding.nl en @sandra_koseligblog op Instagram (maak extra kans door Koseligblog ook op Facebook te volgen)
 2. Post een foto op IG van de plek waar jij een van de toffe tuinposters zou hangen of repost een van mijn blogfoto’s
 3. Tag @balkonafscheiding.nl en @sandra_koseligblog en vergeet niet de #koseligtuinposter te gebruiken
 4. Meedoen kan t/m maandag 13 juni 2016. De dag erop wordt de winnaar bekend gemaakt!

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw tuinstyling en kijk uit naar alle mooie foto’s! En vergeet er niet bij te vermelden welke tuinposter je graag zou willen hebben!

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “All is pretty… in the garden | Giveaway!

 • Mardou

  Oh Sandra, wat ziet je tuin er heerlijk uit! Kan niet wachten om de mijne aan te pakken ;-) Heb nu een toonbaar hoekje, de rest is best aan een opknapbeurt toe. Lekker van genieten jij! Liefs

 • Rensina Steursma

  Wat is je tuinstyling gaaf geworden!
  Toevallig, ik heb vandaag ook een blog online gezet over een tuinstyling.
  Heb de tuinset van mijn ouders gestyled voor mijn moeder als verjaardagscadeautje.
  Helemaal leuk geworden!
  Nu maar lekker genieten van je tuintje :)

 • Miss_juud

  Je tuin ziet er echt super uit!! Ik zou willen dat ik er zo een had ??. En je hebt hem echt super leuk opgepimpt, ziet er echt super gaaf uit! Lekker genieten nu in je tuin!