Appelhout | Uit het goede hout gesneden


Al jaren maak ik gebruik van een iPhone en iPad. Toen ik twee jaar terug mijn blog startte deed ik dit nog op een traag werkende laptop die uitviel zodra de stroomkabel ontkoppelt werd. Na flink sparen kocht ik recentelijk dan eindelijk mijn MacBook. Zó fijn om al mijn apparaten gemakkelijk met elkaar te kunnen verbinden. Met één kleine handeling staan de zojuist gemaakte foto’s niet alleen op m’n MacBook, maar op al mijn apparaten. 

Een dure aankoop zoals mijn MacBook houd ik graag onbeschadigd en hier ben ik dan ook best een beetje overdreven in! Voorzichtig als met een baby loop ik ermee door het huis en ik stop hem vaak veilig weg onder een deken zodat de kat er niet met haar scherpe nagels op gaat zitten. (dit is dus al eens gebeurd!)

Covers vond ik vaak maar goedkoop ogen en daarmee een belediging voor het mooie ontwerp van mijn elektronische baby.  Maar het lonkte toch wel gezien mijn ‘over protective’ houding ten aanzien van de MacBook. Toen ik werd benadert door Appelhout ging ik research doen. Ik had ze al eens voorbij zien komen op social media en vond het er erg mooi uit zien.

Ik kwam er al gauw achter dat de covers van Appelhout van echt hout zijn en het oogt dus alles behalve goedkoop. Het hout komt uit Noord-Amerika en heeft een FSC-keurmerk. Dit is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hier hecht Appelhout veel waarde aan. Voor mij een groot pluspunt, want ik houd van duurzame en milieu verantwoorde producten. Er is keuze uit een drietal kleuren hout, namelijk Bamboo, Cherry en Walnut. Voor de iPhone koos ik het donkere, warme walnut en voor mijn MacBook koos ik voor de wat lichtere Cherry Wood.

Appelhout heeft veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de bevestiging wijze van de covers. Het is natuurlijk belangrijk dat de cover stevig op je apparaat blijft zitten, ook bij intensief gebruik. Mijn grootste zorg was het verwijderen van de covers maar Appelhout heeft ook hier goed aan gedacht. Bij het verwijderen laten ze geen resten of beschadigingen achter. De covers worden verlijmd met een zogeheten 3M adhesive strip. Deze toonaangevende technologie zorgt voor het beste en sterkste plak resultaat. Op het voor een apparaat veilige manier blijft de cover perfect op zijn plek en is deze toch weer gemakkelijk te verwijderen.

Door het flinterdunne ontwerp van de covers ziet je apparaat er nog steeds mooi slank en gestroomlijnd uit en niet geheel onbelangrijk; je apparaat voelt geen grammetje zwaarder in je hand! Wel zo fijn! Ben je net als ik ook enthousiast geworden? Met de code ‘Koselig’ krijg je nu 15% korting op je aankoop bij Appelhout!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.