FonQ Stylingactie | Shine bright like a diamond


FonQ heeft dit jaar weer een toffe stylingactie georganiseerd  in samenwerking met Zuiver. Ik ben een van de gelukkige drie woonbloggers naast Jessica v.d Berg en Marrit de Lang in deze challenge. De opdracht: het stylen van mijn favoriete plaid en kussen uit de collectie van Zuiver. Hoewel de gehele collectie van Zuiver prachtig is, was voor mij de keus niet heel moeilijk. Met een kleurenpallet in huis waar veel oker en mint in voor komt kon ik niet anders dan gaan voor een styling met plaid Mimosa in okergeel en kussen Diamond in mintgroen.

De Diamond pillow maakt haar naam meer dan waar. Een heerlijk zacht & luxueus kussen die als een diamant schittert in je interieur. Voor mij is een zacht en comfortabel kussen een absolute must in de bank! Heerlijk om tegenaan te kruipen of stiekem een uiltje te knappen na een lange werkdag. Wat ook zeker niet mag ontbreken in mijn bank is een fijn  plaid. Plaid Mimosa is een ware eyecatcher met haar prachtige mosterdgele kleur. Ik ben verliefd op de combi mint en mosterdgeel! Het is mooi om een warme kleur als mosterd-of okergeel te combineren met de wat frissere  tint mintgroen. Naast in de bank of je favoriete luie stoel is het ook te gek om dit mooie plaid & kussen mee te nemen naar buiten. Want je tuin mag mooi gestyled worden! Ook lekker praktisch wanneer het op die gezellige barbecue-avond toch wat frisjes begint te worden…

Voor deze stylingactie kon ik mij heerlijk uitleven in zo’n beetje ieder hoekje van mijn huis en dat heb ik dan ook gedaan. Natuurlijk kon ik ze niet allemaal inzenden en moest dan ook mijn persoonlijke favoriet uitkiezen. Mijn keus viel op de knusse setting van mijn zithoek met daarnaast mijn toffe nieuwe bijzettafel, toevallig ook van Zuiver! Neem eens een kijkje op de website van FonQ om alle plaids en kussens van Zuiver te bekijken. En heb je je favoriet al gevonden? Goed nieuws:

Jij maakt nu ook kans op jouw favoriete plaid en kussen uit de collectie van Zuiver door op jouw favoriete stylingfoto te stemmen. Natuurlijk zou ik het helemaal te gek vinden als je op die van mij stemt! (Stylingfoto 3) Stemmen kan hier ! (let op: stemmen kan tot 31 mei 2016)

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.