Limited edition Hella Duijs; Okergeel


Kort geleden ontving ik een foto van een aantal kleurstaaltjes die Hella mij stuurde. Ze was bezig met het creëren van een nieuwe kleur waarvan ze wist dat ik hier heel blij van zou worden. Ze vroeg of ze de juiste tint te pakken had en hier kon ik alleen maar met een volmondig JA!! op antwoorden. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg Hella of ik de nieuwe kleur mocht introduceren als het zover was. De nieuwe kleur is okergeel !

Hoe kan dit ook anders; mensen die mij volgen op Instagram weten dat deze kleur al zeker anderhalf jaar onderdeel is van mijn interieur. Alles verliep vervolgens in sneltreinvaart want gisteren tegen 17.00 (dik twee uur over het tijdvak die Post NL via Track & Trace aangaf) kwam de postbezorger met het felbegeerde pakketje aan de deur. Toen ik het pakketje nog net niet uit zijn handen griste kon ik niet wachten om het resultaat in het echt te bewonderen. En daar was ze; de jongste telg van de vazenfamilie. Feline; het kleinste en fijnste nichtje van Hella! In okergeel… zucht…

Natuurlijk kriebelde het gelijk; ik wilde Feline stylen en fotgraferen! Helaas was de schemer na een prachtige zonnige dag al ingetreden en moest ik geduldig wachten tot het ochtendgloren. Het was nog even spannend of de zon zou doorbreken vandaag, maar bij het zien van de mooie Feline heeft zij haar best gedaan! Wat een fijn vaasje om te fotograferen.. Feline staat werkelijk overal prachtig… Met én zonder bloem… Alleen of samen met Liesje…

De okergele vaasjes van Hella zijn limited edition en staan nu in de webshop. Wees er dus snel bij!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Limited edition Hella Duijs; Okergeel