Vasa Blå | Ultiem geluid & design van Sudio Sweden


Elektronica is iets wat je in de meeste gevallen niet zichtbaar in huis wil hebben staan of liggen. En als het dan wel prettig voor het oog is, blijft de kwaliteit in de meeste gevallen behoorlijk achter. Toen ik de Vasa Blå oordopjes van Sudio Sweden veelvuldig voorbij zag komen op social media werd ik toch wel heel erg nieuwsgierig. Wireless, een elegant ontwerp en te koppelen aan al je apparaten die van Bluetooth voorzien zijn.. Dat klonk goed!

En het klinkt letterlijk goed! Ik was verrast door het heldere, warme geluid en de prettige bas. Met een audiofiele vader ben ik opgegroeid met muziek en deze muziek moet beluisterd worden door kwalitatieve audio apparatuur. Toen ik twee jaar terug verhuisde naar mijn huidige woning moest ik met pijn in mijn hart afscheid nemen van twee geweldige boxen. Hier blies ik het appartementen complex waar ik destijds woonde regelmatig mee op. Deze zijn vervangen voor twee kleinere exemplaren en inmiddels kan ik zeggen dat ik kan leven met het verschil in geluidskwaliteit. In het uitproberen van koptelefoons en oordopjes ben ik maar een lastige. Ik hoor al vrij snel of ik het geluid prettig vind en als dit niet zo is irriteer ik me er mateloos aan. Met het uitproberen van de Vasa Blå was ik eigenlijk meteen verkocht.

Hoewel ik persoonlijk liever muziek luister via on ear headphones (deze zijn ook verkrijgbaar bij Sudio Sweden) moet ik bekennen dat ik tijdens bewegelijke activiteiten zoals schoonmaken de dopjes juist een uitkomst vind! De Vasa Blå wordt geleverd in een tof lederen tasje waar een handig clipje bij zit, een lader en vier verschillende dopjes zodat ze altijd goed passen.

Acht uur lang geniet je met deze oordopjes van draadloze vrijheid in de vorm van je favoriete band of artiest. De Red Hot Chili Peppers in mijn geval. Tijdens het schoonmaken dé ideale motivator om lekker door te gaan. Ik had nooit gedacht dat ik schoonmaken zo leuk zou gaan vinden! Doordat je de oordopjes heel gemakkelijk om je nek draagt zijn ze constant klaar voor gebruik. Dus ook ideaal als je veel met het openbaar vervoer reist. Ik kan de Vasa Blå van Sudio Sweden aan iedereen aanraden. Qua design; deze beauty’s mogen gezien worden op tafel! En qua kwaliteit; een mooi geluid en prettig draagcomfort! Zelfs tijdens het koken luister ik tegenwoordig naar mijn favoriete muziek, ik ben fan!

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Vasa Blå | Ultiem geluid & design van Sudio Sweden