Op bezoek bij… | showroom Zuiver


Het is erg leuk als woonblogger regelmatig uitnodigingen te mogen ontvangen om nieuwe collecties te bewonderen. Wie mijn Instagram feed een beetje volgt weet dat ik een zwak heb voor het Nederlandse merk Zuiver. Ik was dan ook meteen super enthousiast toen er een uitnodiging van Caroline van Velze, art director van Zuiver in mijn inbox verscheen. Of ik o.a de nieuwe collectie wilde bekijken onder het genot van een hapje & een drankje. Uhh, JA! Daar hoefde ik natuurlijk niet heel lang over na te denken!

Het is donderdag 2 juni. Tegen 17.00 arriveer ik in Westzaan waar ik na een lange autorit van anderhalf uur hartelijk word ontvangen door het team van Zuiver. Deze deelt een enorme showroom met Dutchbone, waar op de begane grond de wat stoerdere, industriële collectie te zien is. Op de eerste etage is de collectie van Zuiver te vinden waar ik veel mooie pasteltinten, koper en marmer spot. Hier word ik héél blij (en hebberig!) van. Rondsnuffelen in de showroom van Zuiver en Dutchbone is zeer gevaarlijk. Alles is zó mooi gestyled dat ik al wandelend fantaseer over een complete makeover van mijn woonkamer.

Mijn favorieten? Ik word op slag verliefd op Jaey; wat een plaatje in die zacht roze kleur! Deze bank heeft een slank design met als bijzonder detail de sierstiksels aan beide armleuningen. Albert is een stoel van kunststof met houten onderstel; helemaal van nu! En ook weer in prachtige pasteltinten verkrijgbaar.

Her en der zie ik okergele accenten in de stylekamers; een kleur die mijn hart permanent gestolen lijkt te hebben! Zo stylde ik recentelijk nog plaid Mimosa in deze kleur. Ben blij te constateren dat deze kleur nog steeds volop aanwezig is!

Na een heerlijk walking dinner en verschillende lieve mede-bloggers te hebben gesproken is het tijd voor een trendlezing van Truus Dokter. Zij vertelt gepassioneerd over de veranderende trends in retail en wat ik als blogger hierin kan betekenen. Erg prikkelend! Een echte uitdaging om hiermee aan de slag te gaan.

Tot slot eindigt de avond met een fijn toetje en een heel mooi cadeau van het Zuiver team. Ik ga naar huis met een prachtig gebreid plaid genaamd Aster. Dit ivoorkleurige plaid heeft een vrolijk oranje stiksel en is heerlijk zacht. Plaids kan je nooit genoeg van hebben is mijn motto!

 

 

 

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Op bezoek bij… | showroom Zuiver