Een stijlvolle werkplek met Home Delight


Anno 2021 is het thuiswerken voor veel mensen het nieuwe normaal geworden. Hoewel we gelukkig inmiddels ook weer vaker naar ons werk kunnen hebben veel mensen ontdekt, waaronder ikzelf dat het toch ook wel heel fijn kan zijn om in alle rust thuis te werken.

Omdat ik jongeren begeleid met een licht verstandelijke beperking in mijn dagelijkse leven en het thuiswerken daardoor beperkt blijft bij het bijwerken van begeleidingsplannen en andere client gerelateerde zaken zit ik niet dagelijks achter mijn laptop. Maar de momenten waarop ik wel thuis aan het werk ben vind ik het prettig om daar een fijn plekje voor te hebben. Ik begon het werken aan de eettafel beu te worden, maar had ook geen zin om boven op mijn (ooit als werkplek ingerichte) kamertje opgesloten te zitten tussen een berg was dat nog opgevouwen moet worden.

Deze zomer ontdekte ik de fijne interieur items van Home Delight. Naast de vele toffe accessoires vond ik tijdens een van mijn shopping dagjes de oplossing voor mijn thuiswerk frustratie. Een super stijlvol leunbureau van massief eiken die je, zoals de naam al doet vermoeden laat leunen tegen de muur. Dit maakt dat jouw werkplek niet alleen heel mooi te stylen valt, maar dat je hem ook nog eens gemakkelijk verplaatst. (fijn wanneer je een dagje rustig boven wilt werken) Wanneer je niet de behoefte hebt om het bureau te verplaatsen of zoals ik een kat in huis hebt lopen die nogal onbenullig kan zijn, kun je het leunbureau gemakkelijk aan de muur monteren met twee bijgeleverde schroeven.

Het bureau heeft een ruim opbergvak waar je gemakkelijk je laptop en ander werkmateriaal in opruimt wanneer de werkdag erop zit. De plankjes zijn uiteraard ook te gebruiken voor het wegzetten van je spullen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze te stylen met je favoriete accessoires. Sterker nog, ook al hoef je helemaal niet thuis te werken is het leunbureau van Home Delight alsnog een plaatje in de styling van je woonkamer. Misschien is het thuiswerken dan wel een heel goed excuus om je partner te overtuigen van deze aankoop.

Deze blog is in samenwerking met Home Delight

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.