Welkom!


Welkom op Koselig Blog! Mijn naam is Sandra Broekhuis, ik ben 29 jaar oud en ik begeleid in mijn dagelijkse leven jongeren met een functiebeperking in hun ontwikkeling naar een zelfstandig volwassen leven. Mijn grote passies zijn interieur, fotografie en schrijven. Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt. Hoe mooi is het om deze drie liefdes te combineren en wel op een eigen blog! Behalve bovengenoemde passies word ik ook heel blij van dieren om mij heen, lekker eten en tot rust komen in de natuur.

In Augustus 2014 is mijn grote droom werkelijkheid geworden. Ik heb een huis gekocht. Na ruim zes jaar op 65 vierkante meter geleefd te hebben is het een verademing om mij qua styling op maarliefst 130 vierkante meter uit te leven. Het huis was behoorlijk uitgeleefd en gedateerd toen ik het kocht en moest grondig aangepakt worden. De verbouwing heeft ruim een jaar geduurd. Toen alles klaar was heb ik mij heerlijk kunnen uitleven op de styling. En eigenlijk doe ik dit nog iedere dag, want als interieur addict ben je eigenlijk nooit klaar! Dagelijks ben ik bezig met van alles en nog wat op het gebied van interieur. Van het checken van social media (Instagram & Pinterest) tot het lezen van woonbladen, de leukste blogs op gebied van wonen en ga zo maar door.

Met grote regelmaat worden er dingen verschoven in huis, nieuwe hoekjes gecreeerd of een vers bloemetje op tafel gezet. Wellicht herken je bovengenoemde en ben jij ook een liefhebber van alles wat met interieur te maken heeft. Ik hoop dan ook hier op Koselig Blog mijn inspiratie en liefde voor interieur met je te delen!

 

Liefs,

Sandra

IMG_0067