Review: Whisper Flex Smart | Fluisterstil design


Het beloofd een warme zomer te worden. We werden zelfs in het voorjaar al getrakteerd op hoge temperaturen en veel zon, maar sinds deze eerste officiële zomerweek hebben we ook al onze eerste hittegolf te pakken. En dat terwijl de zomer nog maar net van start is. Heerlijk die zonovergoten dagen. Maar na deze bloedhete week loopt de temperatuur in huis helaas ook op… Tijd dus voor wat verkoeling!

Naast lekker veel ijsjes inslaan is het gebruik van een ventilator ook onmisbaar geworden. Dit stel ik altijd zo lang mogelijk uit, want esthetisch gezien brengt een ventilator mij nou niet bepaald veel vreugde. En over het lawaai (met name ’s nachts wanneer je probeert te slapen) nog niet gesproken… 

Fluisterstil

Mijn oog viel echter onlangs op een super stijlvolle ventilator die beloofd fluisterstil te zijn. De Whisper Flex Smart White van Duux! Ineens bleek er een oplossing te zijn voor mijn twee grootste ergernissen  als het op ventilatoren neerkomt. Ik ben wel een beetje een ‘eerst zien, dan geloven’ type en ik was al blij verrast bij het openen van de doos. Alle onderdelen zaten in nette stoffen zakjes verpakt en het was easy peasy om de Whisper Flex in elkaar te zetten. Zoals te zien is op de foto’s in dit artikel is de vormgeving al iets om héél blij van te worden. De matte afwerking van het kunststof materiaal geeft de Whisper Flex een luxe uitstraling, tevens de ronde draaiknop annex display. 

Oneindige mogelijkheden

Van de oneindige mogelijkheden die deze ventilator van Duux te bieden heeft wordt je nóg blijer. De Whisper Flex Smart heeft maar liefst 26(!) snelheden om zo perfect aan jouw voorkeuren te voldoen. (standje 26 will blow your socks off). Daarnaast roteert hij niet alleen opzij, maar ook naar boven en onder als je dat zo instelt. In de natuurlijke windmodus (het boompje symbool op de afstandsbediening) worden windsnelheden afgewisseld om echte wind te simuleren. De nachtmodus (maan symbool) zorgt voor een goede nachtrust dankzij de minimale geluidsproductie en het automatisch gedimde display. 

Meerdere bedieningsmogelijkheden

Er zijn drie opties om de ventilator te bedienen: via de Duux app (iOS en Android), met de afstandsbediening of via het apparaat zelf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de ventilator met je stem te bedienen via Google Assistant of Amazon Alexa als je de Smart Home Hubs al in huis hebt. De ventilator is in hoogte verstelbaar (van 51 tot 88 centimeter), waardoor de Whisper Flex Smart ook als tafelmodel gebruikt kan worden. Oh, en wist je al dat deze knapperd van een ventilator ook draadloos te gebruiken is? Dit via een oplaadbare accu. De accu en dock zijn los verkrijgbaar. Dus chillen in de tuin met een fijn briesje behoort ook tot de mogelijkheden!

Winactie

k heb de Whisper Flex Smart van Duux nu een aantal dagen in huis en ik kan je vertellen dat hij aan al mijn verwachtingen voldoet. Hij doet zijn naam meer dan eer aan en ik heb hierdoor als een roos geslapen de afgelopen warme nachten. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze review? (you should be!) Dan heb ik tot slot nog een toffe mededeling: Ik mag namelijk zo’n fluisterstille Whisper Flex Smart (verkrijgbaar in zwart en wit) weggeven aan een van mijn volgers op Instagram! Lees gauw de details over deze winactie op mijn Instagram pagina (Koseligblog).


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.