Mijn eerste blog is een feit!


Wat heb ik lang zitten twijfelen… Ik had mezelf wijsgemaakt dat het niks voor mij zou zijn terwijl ik vroeger al verhalen schreef en stiekem droomde van een carrière in de journalistiek. Ik dacht dat het me zou ontbreken aan inspiratie om iedere week met een nieuw item te komen. Maar toen ik voor mezelf een lijstje bij ging houden met onderwerpen waarover ik zou willen schrijven bleef het lijstje maar groeien. Tot slot was er de angst dat mensen niet zitten te wachten op een nieuw blog over interieur, omdat zij al de blogs volgen van bekende bloggers en IG’ers.

Ai en nu raak ik een gevoelige snaar bij mezelf. Want ik zat allerlei belachelijke redenen te bedenken waarom ik maar beter niet kon beginnen aan een blog, maar ging voorbij aan de werkelijke en enige reden… Mijn angst om te falen en mijn onzekerheid over wat een ander er van zal vinden. 
Nu ik deze onzekerheid onder ogen durfde te komen kon ik mijn negatieve gedachtes omkeren naar positieve. Wat als ik nu eens gewoon de stap zet en ga beginnen aan het schrijven van mijn eerste blog? (wat na een aantal aanpassingen het verhaal  geworden is dat je nu leest) Ik schrijf gewoon lekker op wat mij op het gebied van interieur bezig houdt en combineer dit met mijn liefde voor fotografie. Natuurlijk zou het de kers op mijn taart zijn als ik mijn inspiratie en liefde voor interieur met jou als lezer van mijn blog kan delen.
Ik vind het leuk om een reactie te lezen op een blogpost of om geïnspireerd te raken van jouw kijk op dingen. Ik zal dan ook in een blogpost regelmatig om jouw mening vragen.
Leuk dat je mijn allereerste blogpost leest; ik vind het spannend & ontzettend leuk tegelijk. Dit smaakt absoluut naar meer!
Liefs, Sandra
 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 gedachten over “Mijn eerste blog is een feit!