De Albert Kuip | Win €50 shop tegoed!


De oplettende Instagrammer heeft hem vast al wel zien staan. De Albert Kuip van Zuiver. Enkele maanden geleden maakte ik mezelf de belofte geen eetkamerstoelen meer aan te schaffen. Dit ging geruime tijd goed en was tevreden met hoe mijn eethoek er uitzag. Echter introduceerde ik onlangs de kleur roze in huis en daar ging het mis… Ik miste namelijk toch nog een toefje roze aan tafel.

De nieuwe eetkamerstoelen collectie van Zuiver sprak mij meteen aan. De prachtige houten poten, maar met name de pastel roze kuip. Toen ik bij Eyoba aan het zoeken was naar eetkamerstoelen kreeg ik al gauw een déjà vu gevoel bij het zien van de Albert Kuip. Deze heb ik namelijk enkele maanden eerder mogen bewonderen tijdens een bloggers event van Zuiver. Deze stoel maakte toen al grote indruk. Al wist ik toen nog niet dat roze een grotere rol zou vervullen in mijn interieur.

De stoel heeft naast zijn mooie uiterlijk ook een heerlijk zit comfort. Hij zit stevig en de rugleuning vormt zich prettig naar je lichaam. Kortom een stoel om heerlijk lang mee te tafelen of aan te schuiven tijdens een verjaardag. Deze stoel is in twee varianten verkrijgbaar; met of zonder armleuningen. Omdat ik een stoel zocht voor aan het hoofd van de tafel koos ik voor een exemplaar met armleuningen. Dit oogt net iets forser. De stoel is naast poeder roze ook verkrijgbaar in andere hippe kleuren zoals dusty green, grijs, beige en het altijd mooie wit.

Bij Eyoba vind je niet alleen toffe eetkamerstoelen maar ook een ruime keus aan eettafels, kasten en ander moois. Ik ben blij met dit toefje roze aan de eettafel. En ik kan inmiddels niet meer beloven dat dit de laatste eetkamerstoel is die hier aan geschoven wordt. Want wat is er nou fijner dan afwisseling in huis en aan je eettafel.  En let’s face zit; er zijn gewoon te veel mooie stoelen op deze wereld. Ik blijf voorlopig lekker mixen en matchen!

WINNEN! Via Instagram mag ik 50 euro shop tegoed verloten namens Eyoba. Meedoen is simpel: 

  1. Volg @eyoba en @sandra_koseligblog op Instagram
  2. Laat een reactie achter op Instagram onder een van de foto’s uit de blogpost en vertel waarom jij graag 50 euro shop tegoed zou willen winnen of waarvoor je het zou gebruiken.
  3. Tag minstens 2 vrienden die ook wel shoptegoed van Eyoba kunnen gebruiken
  4. De winnaar wordt via een random number generator geloot. Meedoen kan t/m woensdag 1 maart 2017


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “De Albert Kuip | Win €50 shop tegoed!