Giveaway Carlos in huis!


Heb je de vorige blogpost al gelezen over mijn bezoek aan de prachtige designwinkel Carlos in huis? Zo ja dan weet je dat zij een uiteenlopend assortiment hebben aan designmerken zoals Vitra, Muuto, Hay, Normann Copenhagen, het prachtige Duitse E15 en Nils Holger Moormann. Dit is echter nog maar een greep uit hun zeer ruime assortiment.

Want zo verkopen zij ook het merk Design Letters en laat ik nu een mooie voorraadpot van dit merk weg mogen geven!

Design Letters is een Deens bedrijf die de typografie van de bekende architect Arne Jacobsen vertegenwoordigt. Met de mooie strakke vormgeving is Design Letters in iedere ruimte toepasbaar en kan zij met iedere stijl gecombineerd worden.

De xl- S voorraadpot kun je zoals op de doos te lezen is gebruiken in de keuken voor Salt, Sugar or Snacks maar ik ben lekker eigenwijs en gebruik hem in de keuken voor mijn pasta!

 Als je nog eigenwijzer wilt zijn gebruik je hem toch fijn als bloemenvaas of plantenpot? Zo vind ik hem stiekem nog het allerleukst!

Wil jij deze multifunctionele voorraadpot van Design Letters ter waarde van €47 winnen? Volg dan @carlosinhuis en @sandrabroekhuis op Instagram en repost onderstaande foto of een van de andere foto’s die ik maakte van de voorraadpot onder vermelding van #koseligcarlos Meedoen kan t/m vrijdag 18 september!
Heb je de website van Carlos is huis al eens bezocht? Of nog leuker; bezoek hun winkel aan de Smedenstraat 66-68 in het centrum van Deventer!
Liefs,
Sandra

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14372749/?claim=a4janqxg3sq”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.