HUMDAKIN | Een sieraad voor de keuken


De keuken. Een plek in huis waar ik vooral veel bezig ben en soms niet helemaal aan toe kom om te stylen. Waar in de rest van het huis eigenlijk voortdurend de veranderdrang heerst, blijft het in de keuken vaak opvallend rustig op dit vlak. Een tijdlang is de keuken vrij kleurloos gebleven. Hier kwam gelukkig verandering in toen er steeds meer roze mijn huis in sloop. Maar sindsdien is er eigenlijk maar weinig verandert. Dit is super jammer. Want hoewel ik geen grote keuken heb mag hij best gezien worden!

Luxe in de keuken

Tot mijn schaamte moet ik ook bekennen dat ik eigenlijk nooit mooie en luxe textiel artikelen of zeeppompjes in de keuken had staan. De wat duurdere design theedoek die ik dan wel in mijn bezit heb, wordt mooi gedrapeerd over de handgreep van de oven. Vrienden die gezellig met mij staan te kokerellen worden van tevoren goed geïnstrueerd vooral niet dié theedoek te pakken… (erg he…)

byJensen

Een poosje terug werd ik benadert door byJensen, een webshop in Scandinavisch Design. Of ik weleens gehoord had van het merk HUMDAKIN en of ik het zag zitten om wat producten uit te proberen voor mijn blog. Dit was voor mij natuurlijk hét moment om eens wat luxer keuken textiel en dergelijke uit te proberen… Ojee… zou dat goed komen met mijn angst om onuitwasbare  vlekken te creëren in dat véél te mooie spul?

Een sieraad voor de keuken

Een goede test dacht ik zo! De gebreide handdoeken en vaatdoekjes van HUMDAKIN zijn een sieraad voor de keuken. Het lederen lusje en dito embleem is een prachtig detail dat op ieder doekje aanwezig is. Ze voelen ook nog eens heerlijk zacht aan en zijn super sterk in het opnemen van vocht. Gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd  biologisch katoen; een kwaliteitsproduct wat je keer op keer kunt wassen. Ik hoef dus niet bang te zijn dat ze na een paar keer wassen er lelijk uit gaan zien.

HUMDAKIN heeft naast  textiel ook prachtige huidverzorgings-en schoonmaakproducten voor in de keuken. Heel blij ben ik met de giga fles afwasmiddel die in het verassingspakket van By Jensen zat. Normaal gesproken zet ik de fles met afwasmiddel na gebruik direct terug in het kastje onder de gootsteen. Maar deze mag gezien worden! Wat fijn om niet bij ieder afwasje het gootsteenkastje in te hoeven duiken!

Over de streep

Of ik over de streep ben? JA! Het klinkt stom… maar de schoonmaak gerelateerde zaken in de keuken worden toch écht een stuk leuker wanneer je met mooie producten werk! Na gebruik vouw ik mijn vaatdoekje netjes op in plaats van deze ergens in een hoek van het aanrecht te smijten… Ik was nu vaker mijn kwetsbare wijnglazen met de hand af omdat het sop zo lekker ruikt.. Ook ben ik een stuk zuiniger geworden in de hoeveelheid afwasmiddel die ik gebruik omdat de flacon van HUMDAKIN super geconcentreerd is. Ik zie alleen maar pluspunten!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van HUMDAKIN of naar de andere toffe items uit de webshop van byJensen? Neem dan eens een kijkje op de website!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.