Cottonball Lights | 5x gestyled


De lente wil nog niet echt op gang komen en daarmee blijft de behoefte om ‘s avonds gezelligheid te creëren door middel van kaarsen, waxinelichtjes en sfeervolle verlichting. De lichtslingers van Cotton Ball Lights Original zijn echte sfeermakers in huis. Ik mag namens Cotton Ball Lights Original niet een, maar twee lichtslingers weggeven! Kleurstelling naar keuze. Kijk hier om het kleuraanbod te bekijken en zelf een slinger naar keus samen te stellen.

Om je alvast te inspireren heb ik de lichtslinger 5x in huis gestyled.

1 Het Tomado wandrek leent zich uitstekend voor het bevestigen van de cottonlights. ‘s avonds staan je favoriete items in de spotlight door het warme licht die de katoenen balletjes verspreiden.

2 Niet iedere kast heeft de mogelijkheid om een lamp in te zetten (zeker niet bij een dichte kast). Extra leuk dus om een lichtslinger speels langs de kast te laten hangen, want een mooie kast mag ook in de avond gezien worden!

3 Je lichtslinger hoeft niet persé te hangen natuurlijk.. Doe eens gek en tover die toffe fruitschaal of vaas om in een gezellige lichtbron!

4 Wanddecoratie in de vorm van een gewei is helemaal trend van nu. Het gewei wordt extra hip wanneer je er een lichtslinger overheen drapeert.

5 Mijn tuin is nog niet zomerproof, maar je lichtslinger staat zomers uiteraard fantastisch in de tuin! Bevestigd aan de schutting of aan een tafelklem. Buiten zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Wel ‘s avonds voor het slapengaan weer binnenhalen, want officieel zijn ze voor gebruik binnenshuis.

Genoeg ideeën dus om met de cottonlights lichtslinger heerlijk te gaan stylen in huis! En het leuke is dat ik ter ere van Moederdag niet één, maar twee lichtslingers naar keus mag weggeven. Ik ga mijn moeder op 8 mei verrassen met de mooie cottonball lights, maar omdat we de actie voor iedereen toegankelijk willen maken mag je zelf bepalen wie je naast jezelf blij wilt maken met het tweede exemplaar. Meedoen aan de winactie is heel simpel;

  • Volg @cottonballlights_the_original en @sandra_koseligblog op Instagram
  • Laat een reactie achter op IG onder mijn foto van het Tomado wandrek (waaraan mijn witte slinger hangt) en tag de persoon die jij ook zo’n mooie slinger gunt. Don’t worry; als diegene geen Instagram heeft mag je ook gewoon benoemen wie je hem gunt.
  • Je kunt meedoen met de actie t/m woensdag 4 mei. De dag erop wordt de winnaar bekend gemaakt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Cottonball Lights | 5x gestyled