Donna Wilson | Giveaway


Toen Gerrie van LivvLifestyle mij benaderde voor een leuke Instagram winactie van Donna Wilson hoefde ik niet lang na te denken. Als liefhebber van porselein had ik de nieuwe Spring Collection van Donna Wilson al voorbij zien komen en ik vind de pasteltinten die hierin gebruikt worden echt te gek. Nieuwe mokken, bordjes en kussentjes met fleurige vogels. Hier word ik nu blij van!

Het verhaal achter Donna Wilson is een echt succesverhaal. Nog voordat zij in 2003 start met haar eigen bedrijf zijn de gebreide knuffels die zij voor haar eindopdracht aan de universiteit Royal College of Art maakt allemaal al verkocht. De knitted creatures zoals zij ze zelf noemt waren het begin van een succesvolle collectie handgemaakte kussens, dekens, theedoeken en handbeschilderde wandborden. De Schotse Donna runt haar bedrijf tegenwoordig vanuit Londen. Het team waarmee ze samenwerkt breidt, naait, pakt en verzend haar unieke producten naar liefhebbers en (web)shops over heel de wereld. Alle producten worden met de hand gemaakt en er wordt alleen met leveranciers vanuit Londen gewerkt zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Livv Lifestyle heeft een ruim assortiment aan Donna Wilson producten, klik hier om een kijkje te nemen. Pia de Panda en Mono cat staan hoog op mijn wenslijstje en nee, ik vind niet dat je persé kinderen hoeft te hebben om een knuffel in de bank te leggen. Zeker niet de stijlvolle knitted creatures van Donna Wilson.

De bordjes van Donna Wilson zijn niet alleen een mooie aanwinst van het servies, ik vind ze zelf prachtig om aan de wand te hangen of neer te zetten op bijvoorbeeld de Ribba fotoplank van Ikea of een ‘showrek.’ Ze zijn allen uniek omdat ze met de hand beschildert zijn en ook al mogen ze in de vaatwasser, ik was ze liever voorzichtig af met de hand. Het bordje wat ik gestyled heb komt uit de nieuwe lente collectie en dit is goed te zien aan de zachte pasteltinten en afbeeldingen van vogels die terugkomen op zowel de bordjes als de bijpassende mokken. En de reden dat ik dit artikel wijdt aan deze mooie bordjes is omdat ik namens Gerrie van Livv Lifestyle een bordje naar keus mag weggeven t.w.v 25 euro! Dit mag een van de nieuwe collectie zijn, maar ook een van de oude collectie. (zo won ik zelf vorig jaar onderstaand bordje met het poezengezicht)

Om zo’n mooi bordje naar keus te winnen moet je het volgende doen:

 1. Volg mij (@sandra_koseligblog) en @livvlifestyle op Instagram
 2. Laat een reactie achter onder deze blogpost of onder een van de foto’s van het bordje op mijn Instagram account.
 3. Laat ons weten welk bordje jij zou willen hebben. Dit mag ook door een foto ervan te posten onder vermelding van #koseliglivv
 4. Meedoen kan t/m zaterdag 23 april 2016. De winnaar wordt zondag bekend gemaakt!
 5. Succes!

 

 

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 gedachten over “Donna Wilson | Giveaway

 • Irene van der Poel

  Hoi Sandra en Gerrie, wat een mooie winactie! Ik zou graag dit bordje winnen dat gebruikt is voor de styling. De poes heb ik al, de vos ook, nu de vogel nog ;) inderdaad voor op een Ribba plankje!! Trouwens heel leuk om het verhaal achter Donna Wilson te lezen. Fijne avond! Liefs Irene

 • gras vd buren

  Te mooi om waar te zijn dit! Dikke liefde voor Donna Wilson en natuurlijk was je die bordjes en kopjes liefdevol met de hand af <3

  Ik heb nog twee favoriete bordjes op mijn wishlist staan (naast het feit dat ik elk item van Donna Wilson wel zou willen hebben).

  Mickey

 • Alana Jansen

  Leuke bordjes zeg!! Heel schattig! Ik vind als kattenvrouwtje die met de kat heel erg leuk, maar die blauwe met een vogel ook!!
  Ik ga duimen!

  Mooie foto’s trouwens ook!

 • Mirjam Jongerden

  Ohh wat een super toffe give away zeg! Ik doe heel graag mee!! Dan ga ik voor “woodpecker” deze kleuren passen het beste bij mijn interieur! ?

 • Ida Vellema

  Wat een leuke actie zeg??. Het witte bordje met het poezenkopje erop is mijn favoriet! Zou super tof zijn wanneer ik een bordje zou winnen??

  • http://www.hausratversicherung.tech/

   since i found nothing on youtube which indicates you are even listening to these concerns, I have quit my channel Splaffy1313 and won't be back. I do not like to be associated with community companies without a proper community, I feel that would hurt my reputation. To you the community is just email addresses so you can push commercials and log behaviour.Well, goodbye and thanks for all the fish, but I can upload elsewhere.

 • Judith

  Ohh wat een onwijs toffe bordjes! Zonde om vanaf te eten haha. Ik maak graag kans op het bordje ‘duif’, de kleurtjes en het mooie duifje passen heel goed bij de andere roze accessoires in de woonkamer.

  Fingers crossed! X

  • kohls coupons 30

   Oh I love the bed in the sand and sea, and the heart of hearts on the sand!It'll come and go without a hitch and you'll be in a wonderful frame of mind for the second one. What a special time in your life, in your entire family's lives! Just keep reminding everyone this is their happiest day of their lives…Blessings for a wonderful first wedding!Donna

 • Inge

  Super leuke blog..wat een schattige gehaakte kussentjes.. Je brengt me op ideeën voor het kamertje van mijn zoontje:) ik zou graag de duif willen winnen. Prachtige kleuren!

  Liefs,

  Inge
  @stijl_inge

 • Caroline Seignette

  Wat een prachtige plaatjes! De bordjes zijn echt wonderschoon. Ik heb het roze met okergele bordje gedeeld via Instagram. In september verwachten wij een jongetje, dus een beetje extra roze is huis kan geen kwaad.;)
  Liefs Caroline

 • Mobique

  Wat leuk om het verhaal over Donna Wilson te lezen! En onze keukenmuur roept om het prachtige bordje met de duif :-) Het zou een super cadeau zijn!!

 • Anna

  Dat zou toch wat zijn!! Zo’n mooi bordje van Donna Wilson!! Ik ben een vintage tomado rekje van mijn moeder wit asn het spuiten, daar zou hij super leuk bij passen!! ?
  Ik maak graag kans op het bordje met de duif uit dit artikel. Ik heb het ook in mijn IG feed gezet.

  Groetjes,
  Anna
  @antje312

 • Miss_juud

  Hoi Sandra,

  Wat super leuke blogpost weer met prachtige foto’s!! Het bordje staat echt super in je huis en de kleuren zijn helemaal van jou ?
  En wat een gave winactie, ik zou heel graag het Mog Cat bordje willen.
  Groetjes Judith

 • Renee

  Goedemorgen,
  Ik win nooit wat?. Waar ik ook aan mee doe.
  Ik ben blij met ieder bordje wat ik zou winnen. Ze zijn allemaal prachtig!!!
  Fijne Zaterdag