Faunascapes


Natuur, dieren, fotografie en interieur zijn vier dingen in het leven waar ik intens van kan genieten. Deze elementen komen allemaal samen in de prachtige ontwerpen van Tobias en Hanne Scheel Mikkelsen. Zij werken als designduo samen onder de naam WhatWeDo en zijn het creatieve brein achter de Faunascapes.

Toen ik vorig jaar de Faunascapes ontdekte kon ik niet kiezen en kocht ik meteen maar al mijn favorieten via de webshop Uit ‘t Noorden. Ik vind de posters het mooist uitkomen in een houten lijst die je ook via de webshop kunt bestellen. Helaas heb ik een aantal posters (waaronder de wolf en de beer) in een 30 x 40 lijst gedaan waardoor ik twee centimeter van de posters af moest snijden. Deze passen nu niet meer goed in de houten A3 lijst. Maar ook in een eenvoudige zwarte of witte lijst komen de Faunascapes goed tot hun recht.

Faunascapes zijn een versmelting van het dier en zijn leefomgeving. In de beer zie je een prachtige fjord vlakbij Tromsø, Noorwegen en in de wolf een Zweeds dennenbos. Ik kan uren wegdromen bij deze indrukwekkende landschappen. Het leuke is dat Faunascapes niet alleen op posters te verkrijgen zijn (A3 en 50×70) maar ook op multiplex platen in allerlei geometrische vormen. Een te gekke afwisseling voor als je eens iets anders wilt!

Foto: Faunascapes

Onlangs is de nieuwe collectie uitgekomen waar ik als Faunascapes fan erg blij van wordt! Helemaal uit Copenhagen waar WhatWeDo gevestigd is, kreeg ik de allernieuwste exemplaren opgestuurd. De meest indrukwekkende dieren zoals de ijsbeer en de bruine arend, maar ook de elegante zwaan of de eland die erg mooi past bij de winterse sferen. Ook is er een gelimiteerde oplage van een majestueze buffel die maarliefst 100 x 70 cm groot is. Deze pronkt in mijn eethoek. De ontwerpers van WhatWeDo hebben weer op prachtige wijze de schoonheid van dier en natuur met elkaar versmolten.

Deze buffel heeft een gelimiteerde oplage van 250 stuks

Webshop Uit ‘t Noorden heeft ook de nieuwe collectie in het assortiment en om dit te vieren mag ik een Faunascapes poster geheel naar eigen keus weggeven! Je kunt kiezen uit het A3 formaat of 50×70. Let op; de actie geld niet voor de multiplex platen! Lees hieronder wat je moet doen om zo’n te gekke poster te winnen.

1) Volg @sandra_koseligblog & @uittnoorden_hej op Instagram
2) Post een foto van je favoriete Faunascapes poster (zie website) of post een foto van de plek waar je deze zou ophangen
3) Tag ons en vermeld de #koseligfaunascapes zodat ik je deelname kan zien
4) Meedoen kan t/m woensdag 9 december 2015
5) Good luck! :)
Liefs,
Sandra


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 gedachten over “Faunascapes