Winactie Eyoba!


Wat zou jij doen met 50 euro shoptegoed bij de te gekke woon-webwinkel Eyoba? Ik had best veel moeite met het uitkiezen van iets moois.. Eyoba heeft namelijk een ontzettend ruim aanbod in te gekke eetkamerstoelen waar ik héél graag in afwissel en dus ook al behoorlijk wat van heb “verzameld”. Maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment in o.a barkrukken en eettafels.

Omdat ik 50 euro te besteden had en ik vanwege een kleine crisis in mijn portemmonee hier even niet vanaf kon wijken stond ik versteld van de vele leuke low budget klokken, lampen en dergelijke. Ik ben gevallen voor de grappige Dab lamp van Leitmotiv; een merk die ik persoonlijk geweldig vind op het gebied van verlichting. Hij doet denken aan de Scandinavische Milk lamp qua ontwerp, maar is stukken vriendelijker voor de portemonnee. Precies wat ik zocht!

Natuurlijk kon ik het niet laten om mijzelf te verlekkeren aan alle andere prachtige design items die Eyoba in haar assortiment heeft. Hieronder in de collages zie je mijn favorieten; onder andere een prachtige schommelstoel van Kartell, een spiegel van Zuiver en een vouwbare olifant van Magis me Too.

Klok van Karlsson, lamp beton van Lucide, gele lamp van Zuiver

Ik ben heel erg nieuwsgierig wat jij zou uitkiezen met een waardebon van 50 euro. En het leuke is; ik mag in samenwerking met Eyoba een bon t.w.v 50 euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

1) Volg @sandra_koseligblog en @eyoba.nl op instagram
2) Post een foto van jouw favoriete item die jij met de bon zou willen aanschaffen
3) Tag ons en plaats de foto onder vermelding van #koseligeyoba
4) Je kunt meedoen t/m di 1 december 2015
5) Good luck!!! :-)

Liefs,
Sandra

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 gedachten over “Winactie Eyoba!