Feest! | 2 jaar Vacht van Vilt


Twee jaar geleden alweer bezocht ik op een zonnige herfstdag Manouk en Anke; de hardwerkende dames achter Vacht van Vilt. Ze waren toen net begonnen met het op ambachtelijke wijze vilten van schapenvachten. Wie had kunnen bedenken dat zij in amper twee jaar tijd zouden uitgroeien tot een waar begrip in interieur minnend Nederland met verwijzingen in o.a. VT Wonen. 

In mijn blogpost van toen lees je alles over de totstandkoming van Vacht van Vilt en het hele werkproces; van geschoren wol tot een prachtig diervriendelijk vachtje. Inmiddels blijft het niet enkel bij vachtjes, maar vindt je in de webshop ook een ruim aanbod aan de populaire grof gebreide plaids  en sinds kort ook (vloer)kleden die  doen denken aan een koeienhuid, maar toch echt van schapenwol gemaakt zijn. Zou mij niet verbazen als dit laatste ook weer een regelrechte hit wordt!

Om het twee jarige jubileum te vieren mocht ik laatstgenoemde product stylen. Het prachtige kleed is gemaakt van 100% wol, is leervrij en dus zoals we van Vacht van Vilt gewend zijn diervriendelijk. De pastel roze kleur past als een jas in mijn interieur en de vorm van het kleed is duidelijk geïnspireerd op lederen koeien- en rendierhuiden.

En om het allemaal nog even extra feestelijk te maken mag ik jullie blij maken met een kortingscode van 20% op het gehele assortiment. *Verzending binnen Nederland is altijd gratis en voor bestellingen uit het buitenland is verzenden vanaf 290 euro gratis. Vul tijdens het afrekenproces de code “koseligblog” in en daarmee wordt de korting verrekend op het bestelbedrag.  De code is geldig van vrijdag 1 september t/m donderdag 7 september 2017.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.