Een nieuwe Ixxi | False Principles no.10


Van bloemen word ik vrolijk en ik denk vele mensen met mij. Wel zorg ik ervoor dat de bloemen die ik in huis haal altijd matchen met mijn interieur. In mijn geval betekent dit veel roze of gele bosjes. Als ik niets naar mijn gading weet te vinden kies ik voor veilig wit. Bij mij zul je niet gauw een pimpel paars bosje tulpen aantreffen, hoe mooi ik ze ook vind.. 

Bloemen in huis

Iedere week een bosje bloemen in huis halen heb ik niet altijd tijd voor en tegen het eind van de maand laat het budget dit ook niet altijd meer toe. Daarom zet ik graag droogbloemen op een vaas (denk aan eucalyptus of de mooie gele craspedia bolletjes), maar ook in mijn accessoires zelf zie je steeds vaker bloemen in terug komen. Mijn collectie prachtige Chinese Vazen zijn mij bijvoorbeeld erg dierbaar.

False Principles

Ixxi heeft een enorme keus aan de meest prachtige bloemen afbeeldingen en toen mijn oog op ‘False Principle no.10‘ viel wist ik dat deze een plekje in mijn huis hoorde te krijgen. Ik had natuurlijk al de afbeelding van de ringstaart maki in de eethoek hangen en het leek mij dus handig om voor hetzelfde formaat te kiezen. Het ophangen van een Ixxi is al super gemakkelijk, maar dit maal kon ik hem gewoon simpelweg verwisselen.

False Principle no.10 is een afbeelding uit de Victoria & Albert Museum collectie. Er zijn dus nog meer vergelijkbare afbeeldingen in de Ixxi beeldenbank te vinden mocht deze niet helemaal jouw kleuren hebben.

Leuk weetje: Wie precies verantwoordelijk is voor het werk achter de False Principle serie is tot op de dag van vandaag een groot raadsel. (bron: Ixxi)

Een mooi geheel

Wat ik tof vind aan mijn nieuwe Ixxi is dat hij prachtig matcht met de roze Chinese Vaas van Pols Potten. Een match die overigens op louter toeval berust! Met de warme perzik kleurige muur erbij heb ik een mooi geheel weten te creëren van de eethoek. Voor de ringstaart maki ga ik nog een ander plekje bedenken, want die is veel te mooi om weg te leggen. Ik zit te denken aan de slaapkamer; deze krijgt binnenkort een make over en ik denk dat deze hier mooi zal staan. Als het eenmaal zover is, deel ik dit uiteraard op mijn blog.

De roze vaas van Pols Potten matcht perfect met de False Principles afbeelding

Heb jij al een Ixxi in huis of ben je aan het kijken voor eentje? Lijkt een bloemenprint jou dan ook wat of zou je voor iets anders gaan? Laat het weten in een reactie!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.