Lentekriebels! | Een toefje roze in de slaapkamer


De lente is in aantocht en dat maakt bij mij altijd onrustige gevoelens los. Gevoelens van onvrede… Maar liever noem ik het veranderkriebels. Het zijn dit jaar ook helemaal geen ontevreden gevoelens, want voor het eerst in lange tijd ben ik eigenlijk heel tevreden met hoe alles in huis eruit ziet. Beneden de okergele en zachtroze tinten die de boel opfleuren en boven de rustige naturel en grijstinten.

Een poosje terug begon het echter toch wat te kriebelen en het viel mij op dat ik al in geen tijden nieuwe foto’s had gemaakt van de slaapkamer.  Die kriebels kon ik daarom niet langer negeren besloot ik. En toen ik een mooi plaid wilde  bestellen bij Livv Lifestyle trok ik de stoute schoenen aan en koos ik voor de zalm roze sprei van Fest Amsterdam in plaats van de veilige grijze die ik al in mijn winkelmandje had geplaatst.

Met spanning wachtte ik de komst van de pakketbezorger af en toen ik het plaid eenmaal uitgepakt had en over het bed drapeerde wist ik het meteen; hier moet meer van deze kleur komen! Omdat zalmroze een lastig te vinden kleur is was dit nog een aardige uitdaging. Ik probeerde wat spulletjes uit die ik normaliter in de woonkamer heb staan en kwam erachter dat de verf ‘Peach Pink’ die ik onlangs bij Kwantum aanschafte erg mooi overeenkomt met de zalmkleur van mijn nieuwe sprei.

Jammer genoeg gaat deze kleur uit de collectie, maar ben ik zo slim geweest om twee grote blikken te halen zodat ik een voorraadje heb. Meteen ben ik aan de slag gegaan en verfde ik een aantal items zodat het roze ook zijn intrede kon maken in de slaapkamer. Wel heb ik besloten om dit subtiel aanwezig te laten zijn (de sprei  is tenslotte al een echte eyecatcher ) want ik houd van een rustige sfeer in de slaapkamer. Maar met deze prachtige subtiele zalmtinten heb ik dan eindelijk toch een beetje toe kunnen geven aan mijn veranderkriebels en liefde voor kleur. Dat geeft een rustig gevoel in mijn hoofd en tevens in de slaapkamer. “Wake me when it’s spring!”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.