MiaCara | Design voor je viervoeter!


Als katten eigenaar is de grootste frustratie in huis de aanwezigheid van niet mooi ogende accessoires als de krabpaal en de kattenmand. Zonder kun je echter niet, want voor je het weet zet je lieveling zijn of haar nagels in de bank of zitten er haren en haken in je dure woondeken. Maar het oog wil ook wat dus de aanschaf van deze artikelen kan een behoorlijke zoektocht zijn. Search no more interieur- en kat of hond liefhebber, want MiaCara gaat absoluut een einde aan je zoektocht maken!

Voor elk wat wils

MiaCara heeft alles voor het comfort van jouw viervoeter (hond en kat!) en voor het oog van jou als baasje. Van voederbakken, krabpalen, manden tot aan speeltjes en zelfs een heuse stylish verantwoorde kattenbak! De filosofie achter deze mooie producten is het neerzetten van een functioneel, duurzaam en bovenal stijlvol product; een perfecte combinatie van mooi design en praktische functie.

Pippa inspecteert Nido; de nieuwste mand in de collectie van MiaCara

Pippa als model

Met Nido breidde MiaCara onlangs de collectie katten manden uit en niemand minder dan Pippa mocht hem uitproberen! Als je je nu afvraagt wie in hemelsnaam Pippa is, wordt het tijd dat je Koseligblog gaat volgen op Instagram ; ) Hier komt zij namelijk met enige regelmatig voorbij wanneer ze weer eens aan het ‘photobomben’ is… ┬áIntimi weten dat Pippa een nogal eigenwijze poes kan zijn. Ik heb Nido dan ook al een poosje in huis staan, maar het kostte enige inspanning voor ik haar wist te fotograferen in of met Nido… Toen ik recentelijk op vakantie was vertelde mijn vader die haar dagelijks kwam voeren (en knuffelen) dat ze heerlijk in haar Nido mand lag te slapen. Maar na mijn terugkomst besloot ze dat de leuning van de bank toch dichter in de buurt van het vrouwtje is en kreeg ik het maar niet voor elkaar om haar liggend in Nido te fotograferen. Terwijl ik deze post schrijf zit ik wederom op mijn vakantieadres en vraag ik mij af of ze soms weer heerlijk ligt te slapen in haar mooie gehaakte mandje…

Trendy Nido

Nido is een klokvormige, gehaakte mand van ultra-dik textielgaren en speelt hiermee goed in op de haak- en brei trend van nu. De hoge rand en het luxe materiaal biedt de perfecte beschermende vorm en zachtheid waar katten van houden. Ik koos voor Pippa een grijs/naturel kleurige mand, maar Nido is ook in mint groen en in beige verkrijgbaar. Op de vloer, in het raamkozijn of op de bank; deze mand mag gezien worden!

 

 

 

 

 


 


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.