NeXtime | 3x Stylingsessie


Zo nu en dan fantaseer ik over een complete make over à la VT wonen; weer verliefd op je huis. Niet dat ik ben uitgekeken op mijn huidige stijl, maar het is gewoon tof om in de weer te zijn met allerlei accessoires en hiermee een nieuwe sfeer te creëren. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat je honderden euro’s kwijt bent aan spullen. Een bezoek aan o.a de zolder was in mijn geval al voldoende.

Het idee ontstond vanuit een leuke opdracht die ik deed voor NeXtime, het bekende Nederlandse design bedrijf die gespecialiseerd is in uurwerken. Ik werd benadert om de Wood Wood klokken uit de nieuwe collectie te fotograferen bij mij thuis. Toen ik de dozen opende en ik het zestal klokken voor me had liggen rees bij mij een klein punt van zorg. Ik ben namelijk nogal zuinig op mijn muren en heb daardoor niet zo veel ophang mogelijkheden beschikbaar. Dus waarom niet drie keer dezelfde plekjes en drie keer een verschillende sfeer?

De Wood Wood collectie bestaat uit drie wandklokken die ontworpen zijn van duurzaam geoogst hout. Ze stralen elegantie uit doordat alle onderdelen van de klok van hout zijn vervaardigt. De houtnerven zijn goed zichtbaar op de wijzerplaat en doordat logischerwijs elke klok uit een ander stuk hout is vervaardigt is ieder exemplaar uniek. De Wood Wood klok is in drie kleuren verkrijgbaar; wit/grijs/bruin en in twee formaten Medium 35cm Ø of Large 53cm Ø. Stuk voor stuk echte blikvangers in het interieur.

Het streven van NeXtime is om er een mooie tijd van te maken en dat is wat mij betreft helemaal gelukt! Ik hield een stylingsessie in mijn huis met de drie kleurvarianten en liet mij inspireren door drie thema’s:

Setting 1: Pretty Pink Pastel

Laat ik beginnen met de voor mij meest voor de hand liggende keuze, een witte klok. Wit is tijdloos en past in ieder interieur en dus ook in de mijne, die momenteel geaccentueerd wordt met meerdere pasteltinten waaronder mijn all time favorite pastel roze. Deze styling lag het meest in mijn comfort zone en kon alle items gewoon vanuit de woonkamer tevoorschijn halen. Door de overige kleurtjes weg te laten en enkel te focussen op het serene wit met een toefje pastel roze ontstaat er een hele lievige, rustige sfeer die mooi past bij de witte Wood Wood klok.

Setting 2: Fifty Shades of Grey

De tweede setting keek ik erg naar uit. Ik loop al vaker met de gedachte rond om eens voor een poosje de (pastel)kleuren weg te halen uit mijn styling en te gaan voor rustige grijstinten zoals ik die in mijn slaapkamer onlangs implementeerde. Na mijn slaapkamer leeggeplukt te hebben kon ik aan de slag! Mijn favoriete grijze schapenvacht gekocht op Texel in de stoel (wat is die heerlijk gaan krullen naarmate ik hem langer in mijn bezit heb!), een plaid, vaas en wat kussens. Voilà! De klok springt er echt uit, wat een eye catcher! Misschien hou ik deze styling wel zo…. :)

Setting 3: Urban Jungle

De laatste is waarschijnlijk ook meteen de  meest rigoureuze setting van alledrie. Maar oh wat hou ik van dit stijltje! Stiekem dacht ik dat de donkere houtkleur van deze klok niet bij mij zou passen. Maar hij blijkt prachtig te combineren met de one and only kleur die ik maar niet uit mijn huis & hart verbannen krijg; okergeel. Een beetje terra cotta, veel groen in de vorm van planten en een ietwat ondeugend aapje en mijn Urban Jungle is compleet. Ai, wellicht toch eens het roer omgooien en deze stijl gaan doorvoeren in de rest van het huis?

Na een geslaagde stylingsessie begint het toch wel steeds meer te kriebelen hoor, die make over! Ik kan ook werkelijk geen favoriet noemen van bovenstaande settings… Daarom hou ik het voorlopig nog even bij het huidige sfeertje in mijn huis waarin vrolijke pasteltinten de boventoon vieren.

Ik ben wel heel erg benieuwd naar welke setting jouw favoriet is, laat me dat even weten in een reactie onder deze blog!

Winactie!

Oh en voor ik het vergeet; ik mag via Instagram een Wood Wood klok naar keuze uit mijn stylingsessie weggeven namens NeXtime! En meedoen is super gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder de eerste stylingfoto (zo houd ik de deelnemers overzichtelijk) die ik post ter promotie van deze blogpost. Tag vervolgens 2 of meer personen waarvan jij denkt dat zij de winactie ook leuk vinden. De winnaar maak ik maandag 26 september bekend en zal willekeurig gekozen worden.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “NeXtime | 3x Stylingsessie