Posters van Desenio | De keuze is reuze


Ik ben een liefhebber van mooie afbeeldingen gedrukt op poster of kleine print. Ze brengen je interieur tot leven en weerspiegelen vaak wie je bent. Foto’s van familie, vrienden of huisdieren zie je niet snel bij mij in huis, maar posters juist in overvloed. Hieronder zie je mijn nieuwste aanwinsten op poster gebied!

Selectie posters van Desenio

Toen ik benadert werd door Desenio voor een samenwerking mag je best weten dat ik even een gat in de lucht sprong. Ik was namelijk geruime tijd op zoek naar pastel roze posters. Ik kon echter maar niet slagen en vond niets wat goed bij mij paste. Op de website van Desenio had ik al gauw een behoorlijke selectie aan roze getinte afbeeldingen bij elkaar gevonden. Echt bizar veel posters te vinden en super moeilijk om te kiezen, want er is niet alleen heel veel maar vooral ook ontzettend veel moois.  Ik zocht onder andere onder ‘insecten en dieren’ en ‘fotokunst’.  Mijn favorieten koos ik uit deze selectie en zocht hier tevens houtkleurige lijsten bij. Helemaal blij met mijn prachtige eiken Moebe lijst!

Ik koos bewust voor verschillende formaten (A3, 30×40 en 40×50) om een speelse sfeer te creëren. Wanneer je net als ik van plan bent om de lijsten bij elkaar te zetten staat dit heel tof. Ik ben nog in twijfel of ik ze zoals op de foto’s te zien is in een groepje laat staan of dat ik ze verspreid over verschillende plekjes. En anders moet ik binnenkort nog maar eens een bestelling plaatsen, want ik heb nog heel wat toffe prints op mijn wensenlijstje staan.

De keuze is reuze bij Desenio en ik mag mijn lezers verblijden met een leuke korting. Met de code “KOSELIG” krijg je tussen di 11 t/m do 13 juli 25% korting op het assortiment posters, met uitzondering van de selectie “handpicked” en de lijsten. En ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van posters? Volg dan het Instagram account van @Desenio.

 

Deze blog is een samenwerking met Desenio.  

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.