Giveaway | Muuto Elevated


Onlangs zag je op mijn blog vijf van mijn favoriete designvazen uit de shop van MisterDesign. Ik kreeg veel reacties op de Elevated vaas. Het blijkt dat deze bij velen van jullie favoriet is! Dat kan ik mij natuurlijk helemaal voorstellen want ik heb niet voor niets na de grijze sinds kort ook de roze in mijn bezit. In diezelfde blogpost gaf ik al aan een héle toffe verrassing te hebben en die ga ik nu onthullen.. Ik mag namelijk een roze Muuto Elevated vaas verloten!! Yay!! Daarover straks meer… Lees je eerst even waarom juist deze vaas mijn hart heeft gestolen?

Allereerst heeft MisterDesign een heel uitgebreid assortiment aan toffe designvazen die je zeker even moet checken, maar de Elevated vaas is toch stiekem wel favoriet bij mij. Dit omdat de vaas een prachtig minimalistisch ontwerp heeft en de houten basis prachtig combineert met het gekleurde glas. Thomas Bentzen ontwierp deze vaas voor Muuto en wilde met de Elevated vaas iets exceptioneels doen voor bloemen. De houten basis verhoogd de glazen vaas en tilt hiermee de bloemen omhoog zodat deze nog mooier uitkomen. Dit verklaard ook meteen de naam ‘Elevated.’ Daarbij heeft Thomas bewust gekozen voor het gebruik van hout omdat deze de wortels van een bloem of plant representeren.

Doordat de Elevated vaas een prachtig ontwerp heeft is deze super gemakkelijk te stylen. Zo heb ik er in het voorjaar vaak tulpen in staan en rond de feestdagen een ontaard dennetje (zie deze blogpost van vorig jaar hoe je dit doet). Speciaal voor de styling van deze blogpost kocht ik een bosje takken met rode besjes en ik was blij verrast. Want ik houd niet zo van rode accenten in huis, maar ik moet hier toch even op terugkomen! De rode besjes kleuren namelijk echt prachtig bij het roze glas. Wauw! Beetje jammer dat ik daar pas nu achter kom. Maar gelukkig is de Kerst nog niet voorbij en kan ik er de komende week nog volop van genieten.

En de Kerst is zéker nog niet voorbij, want ik mag fijn voor kerstvrouw spelen! Ik mag namelijk één van mijn lezers verblijden met de roze Elevated vaas van Muuto. Lees hieronder hoe je mee kunt doen; er zijn namelijk twee opties en je maakt dubbel kans door beiden op te volgen!

Via Instagram:

 1. Volg @misterdesignnl en @sandra_koseligblog op Instagram
 2. Deel een foto van deze blogpost of een foto van je eigen interieur (bv het plekje waar je de vaas neer zou zetten)
 3. Tag minstens 2 vrienden die deze actie ook tof zullen vinden
 4. Tag MisterDesign & Koseligblog en gebruik #KoseligElevated zodat we je deelname kunnen zien

Óf

Via Facebook:

 1. Like MisterDesign en Koseligblog op Facebook
 2. Deel het Facebookbericht van deze winactie en vertel waarom je de Muuto Elevated vaas graag zou winnen

Let op: Meedoen kan t/m di 27 december. De dag erna, op woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt hier op het blog!

De winnaar is middels een eerlijke loting op een Facebook deelname gevallen : Maruska Görgec-van der Heijden! Gefeliciteerd!! Je mag even je gegevens mailen naar koseligblog@gmail.com en dan komt de roze Muuto vaas z.s.m naar je toe!

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Giveaway | Muuto Elevated

 • Amanda

  Ik heb de vaas al vaker voorbij zien komen. Hij is normaal boven mijn budget dus ik waag heel graag een kansje om het op deze manier in bezit te krijgen. Ik ben dol op roze en op bloemen dus met deze vaas weet ik wel raad!

 • Stephanie (stephanieot)

  Wat een fijne foto’s en een een super give-away. Ben normaal niet zo van rood, maar die rode besjes staan erg mooi. ? Ik doe heel graag mee, staat al vanaf de eerste keer dat ik hem zag op m’n te lange lijstje!

 • Sterre

  maak jij gebruik van een lootjes systeem?
  En kunnen wij volgers daarin meekijken?

  Nu moeten we er maar vanuit gaan dat zoiets eerlijk verloopt. Wat ik best wil aannemen hoor, daar niet van. Maar misschien even iets breder trekken: ik zie zoveel winacties voorbij komen op instagram en facebook en het valt me toch op dat het vaak winnaars zijn met veel volgers. Daar hoor ik als gewone sterveling helaas niet bij ;-)

  Kan dat nou niet anders? Ik wil graag zien dat het eerlijk gebeurd, volgens een online lootjessysteem of generator bijvoorbeeld.

  Ben benieuwd naar je reactie! Bedoel het overigens niet als aanval hoor.
  Ik heb ook niet meegedaan aan deze winactie dus no hard feelings overhere, ik was alleen benieuwd. Vraag het me vaak af. Vintage Lab bijv. heeft er ook zo’n handje aan. Veel winacties en veel winnaars met veel volgers. Zo doorzichtig.

  • Sandra Broekhuis Bericht auteur

   Hai Sterre,

   Bedankt voor je berichtje. Wat vervelend om te lezen dat je geen vertrouwen meer hebt in giveaways. Hoop ook niet dat je dit heeft tegengehouden in het deelnemen aan de actie. Ik kan natuurlijk niet voor andere bloggers spreken (geen idee hoe zij een winnaar loten en of dit eerlijk gaat!) Maar het gevoel is er kennelijk en daarom vind ik het ook belangrijk om jou hierin per mail te beantwoorden (en even te knippen en plakken zodat anderen ook mee kunnen lezen) :-)

   Dit was voor mij de eerste gecombineerde giveaway (de actie liep zowel op IG als FB), daardoor maak je als deelnemer meteen dubbel kans als je zowel via IG als FB meedoet. Allereerst wil ik aangeven dat de winnaar eerlijk geloot is, persoonlijk zie ik ook geen reden om hierin ‘vals te spelen.’ Bij een van mijn giveaways heeft weleens een IG-er gewonnen die nog geen tien volgers had (ook toen kreeg ik een reactie van iemand die het niet vertrouwde, wel grappig want mensen vertrouwen het niet als iemand bijna geen volgers heeft ( =nepaccount?), maar als iemand veel volgers heeft wordt er ook al snel gedacht dat het doorgestoken kaart is. Zal eerlijk bekennen dat de giveaways door dit wantrouwen voor mij een stuk minder leuk worden… dit bedoel ik niet als aanval naar jou hoor, maar moet wel eerlijk zeggen dat het stiekem best een beetje pijn doet als mijn integriteit betwijfeld wordt)

   Afijn, ik zal je proberen uit te leggen hoe ik de winnaar heb geloot vanavond. (moest er even goed over nadenken hoe ik dat nou moest doen met een combi van deelnemers op IG en FB) Ik heb het aantal deelnemers (61 volgens de hashtags (dit getal kan inmiddels gewijzigd zijn, omdat sommigen een foto direct verwijderen nadat de winnaar bekend is) in een random number generator ingetypt en hier kwam het getal 13 uit. Ditzelfde heb ik gedaan met het aantal mensen die de actie op FB hadden gedeeld (15 mensen) en hier kwam het getal 8 uit. De getallen 13 en 8 heb ik opgeschreven en opgerold tot een propje. Deze geschud in mijn hand en er vervolgens eentje opengemaakt en dit was nummer 8. Voor mij was toen dus al duidelijk dat iemand die meegedaan had via FB heeft gewonnen en heb toen op mijn Koselig FB account geteld wie de achtste persoon is die de FBpost gedeeld had. En dat was Maruska.

   Naar mijn idee een eerlijke manier van een winnaar loten, maar mocht je tips hebben zijn ze hartstikke welkom :) Maar wil er wel bij zeggen dat ik niet van plan ben om printscreens op mijn website, IG of FB te plaatsen om mensen te ‘bewijzen’ dat ik een eerlijk mens ben. Dat gaat me niet alleen te ver, maar maakt mijn IG, FB en website er nou ook niet bepaald mooier en professioneler van… Ik ken ook geen enkel bedrijf, blogger etc die dat doet.. Het bekende zinnetje “ over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd” van grote bedrijven schiet me te binnen terwijl ik dit schrijf haha. Ik ben zeker bereid om in jouw geval een uitleg te geven op een vraag die je stelt, maar ga dit niet standaard vermelden in mijn giveaways.. Mensen die giveaways niet vertrouwen, kunnen beter niet meedoen.. (klinkt harder dan ik het bedoel hoor!!) Maar zo houd ik mij al jaren weg van FB deelacties van weekendjes weg, een compleet nieuwe badkamer etc etc. Juist via IG heb ik persoonlijk wel het vertrouwen dat het op een eerlijke wijze gebeurd, maar dat is mijn beleving.. Maar ik doe zelf ook niet vaak mee met giveaways dus waarschijnlijk ben ik ook niet de juiste persoon om daarover te oordelen.

   Tot slot wil ik nog even benoemen dat toen ik zag dat Maruska de winnaar was van de winactie ik gelijk een gevoel kreeg van “oh kak, Maruska is een bekende IG-er met veel volgers. Nu gaan mensen vast denken dat het nep is..” Het feit dat dit al door mijn hoofd schiet (ipv van heel blij te zijn voor Maruska) maakt dat het doen van giveaways steeds minder leuk wordt en dat is jammer.. Dit heeft overigens niets met jouw reactie te maken hoor, ben juist blij dat je het op een nette manier bespreekbaar maakt. Maar zoals mijn behoorlijk lange mail je waarschijnlijk wel doet vermoeden zit de ‘sfeer rondom giveaways’ me best hoog, hihi. (jij bent overigens de eerste die mij met een dergelijke vraag benadert, maar zie natuurlijk genoeg discussies voorbij komen op IG)

   Ik hoop dat je nog niet in slaap bent gevallen na het lezen van mijn meeeeega lange mail, maar schrijven is nou eenmaal een hobby van me hihi :) :) :) Hoop dat mijn mail je in ieder geval niet afschrikt, no hard feelings van mijn kant!! Bedankt voor je berichtje en super leuk dat je mijn blog leest!!! Je hebt geen idee hoe speciaal ik dat telkens nog vind dat mensen hiervoor de moeite nemen en het ook nog leuk vinden!

   Liefs,
   Sandra

   • Mariska

    Hoi Sandra,
    Wat een mooie reactie van jou terug! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat dus ook wel een beetje heb, hoor. Laatst was er een GIVE AWAY op IG en dan doe ik vol goede moed mee, maar ik had opeens het gevoel dat er iemand deze GIVE AWAY zou winnen en de winnaar werd bekend gemaakt en ik was niet verbaasd dat ik gelijk kreeg! Hahaha, jammer genoeg heb ik niet altijd deze voorgevoelens ? Maar ik geloof ook wel dat dit zeker niet altijd zo gaat en zie ook wel dat kleinere accounts iets winnen…
    En snap heel goed dat het voor jou niet leuker op maakt om een GIVE AWAY te houden en juist wanneer je het wel op een eerlijke manier speelt.
    Nogmaals, ik vind het heel mooi jouw reactie en dat je er ook echt op ingaat!!
    Liefs,
    Mariska ??( een klein onbeduidend account op IG ? @pracht74 en @prachtjuweeltjes)